Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 3
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
vojna država
Povratak na članak

Brojnošću vojske Kim Jong-un pokazuje svoju snagu

Sjeverna Koreja broji čak milijun i 20.000 vojnika te rekordan broj tenkova, ratnih brodova i artiljerije

Komentari 3

AG
Agramer198
10:45 04.01.2012.

S. Koreja se popela sa svojim tiradama svima na glavu, uključujući i svojoj saveznici Kini... Brojka od milijun vojnika se čini velikom, ali to ne znači previše ako ti Amerikanci sa 12000m hiću bombe po tim vojnicima..

VL
PB
predrag borna
10:45 04.01.2012.

Ne kaže se da je ta vojska polugladna i nemotivirana.Tehnika pak zahtjeva održavanje i gorivo.Jedna ovako zatvorena i siromašna zemlja jednostavno ne može normalno servisirati tako glomazan i skup sustav. Uostalom u našem nedalekom susjedstvu smo imali sličnu priču.Albanija Envera Hodže je bila replika Sj.Koreje i svi smo se mogli uvjeriti našto je ličila nakon raspada.

VL
OB
-obrisani-
14:28 05.01.2012.

Sjeverna Koreja broji čak milijun i 20.000 vojnika te rekordan broj tenkova, ratnih brodova i artiljerije ~~~~~~~~~~~~~~~ Ne znam tko je sila broj 1 sada ?! Iran ili Sjeverna Koreja?! Ili se o tome odlucuje po broju gladnih??

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.