Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 156
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
FRANKA PERKOVIĆ GAMULIN
Povratak na članak

'Brojni prijavljeni profesori brane se ili negiraju. Neki i ne shvaćaju da je ono što su učinili zlostavljanje'

Jedan redovni profesor udaljen je s nastave sa studentima, a drugi je vanjski suradnik pa je prekinuta suradnja

Komentari 6

Avatar Bongozg
Bongozg
15:21 02.04.2021.

Dovoljno je ako se osjeca posramljeno? Ja sam mislio da optuzbe mogu biti na osnovu zakonski definiranih stvari, a ne na osnovu osjecaja

VL
TA
tabula
17:32 02.04.2021.

Zahuktava se lov na vještice... Za vrijeme onih vremena, netko pokaže prstom na tebe i završiš na golom otoku. Za vrijeme ovih vremena netko pokaže prstom na tebe i ne da te razapnu, nego te razapinju dok ti kožu nee ogule. Ili su čudna vremena ili su čudni ljudi...

VL
VL
_________
14:50 02.04.2021.

Tko je ta osoba na slici? Lice se ne vidi, prekriveno je nečim.

VL
BR
Bratislav
18:30 02.04.2021.

Autor udžbenika osnovnih skola.

VL
IM
Immanuell
19:34 02.04.2021.

Malo se pretjeruje s ovim........ Ako je situacija slučajno takva da se odreďena studentica očito napadno služi svojom ljepotom za zamagljivanje stvarnih rezultata, kakav je problem reći joj da je lijepa (ako je stvarno lijepa) i da se tim oruđem upravo služi da bi si podigla ljestvicu vrijednosti i dobila bolju ocjenu iako je ne zaslužuje?! Danas u eri digitalnog izgleda se izgubila percepcija dojma i situacije, konteksta u odnosu na situaciju...... Tako se i student koji je došao na usmeni ispit potpuno nepripremljen može osjećati posramljeno pred svojim kolegama kad ga profesor sruši na ispitu i on onda prema ovom što se može pročitati, može prijaviti jedan vid zlostavljanja nad sobom od strane svog profesora, što je notorna glupost. Dajete previše prava mladima, nisu zreli i mnogi ne znaju kako se i kad to pravo može upotrijebiti.

VL
Avatar madcap
madcap
15:40 02.04.2021.

Katastrofa. Da ovaj narod mora plaćati akademicima školovanje da ne naskakuju studentice? Pa jesmo li mi normalni? Treba njima škola u formi onoga što se nekad pejorativno nazivalo. "vaspitna palica".

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.