Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 21
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Oprez
Povratak na članak

MUP ponovno upozorava građane! 'Ne otvarajte ove poruke'

MUP navodi da je posljednjih nekoliko dana uočena pojava većeg broja prijava građana koji su dobili poruke u kojima pošiljatelj tvrdi da su im kompromitirani korisnički račun i računalo

Komentari 3

XN
xnet0822
05:44 16.10.2018.

Opet Mihokovićevo maslo ? Bilo bi mu najpametnije da se vrati natrag u Zagreb i ode na Zavod za zapošljavanje, a ne se muvati po Splitu i Radošiću k'o prdež u turu !

VL
RI
rightside
16:41 15.10.2018.

jedino sta mup s tim ima je to da to ne traje od jucer i traje dalje al murija ocito nikog za to nije kaznila jer se to stalno dogada,ili oni zanju zato to pustaju))) btw nije to nikakva prijetnja, postoji vrlo jednostavan nacin da se komp "odblokira" od takvih lopina,,jer samo to ostaje jer ne vjerujem da mup ista i ikad bude rjesio sta se ovoga tice.

VL
MO
modovisisajteMaraschino
13:27 15.10.2018.

gluposti... što mup ima s time... ljudi samo trebaju malo mozak uključiti a ne ostavljati svoje podatke posvuda, naročito na fejsu... i to što je došla poruka ne znači da je istina što piše u njoj...

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.