Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 123
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
gube strpljenje
Povratak na članak

Brojne obitelji iz Voćina u svojim su kućama – stranci

Skupe dokumentaciju, pribave dokumente iz zemalja iz kojih su otišli, pošalju u nadležni ured u Osijek ili Zagreb i tada se dogodi – muk. I tako tri godine, upozoravaju mještani koji gube strpljenje.

Komentari 5

RO
roksi
20:14 06.08.2014.

Razlog moze biti sto su kuce napravljenu na zemljistu koje ne pripada naseljenicima, ipak je rijec o pravnoj drzavi, bez obzira koje vlasnik (makar bio i srbin) laziranje katastarskih zapisa nosi zatvorsku kaznu. Ista stvar je i u drugim selima oko Vocina naseljenim Albancima i Bosancima, kuce napravljene na tudjem vlasnistvu.

VL
MJ
mjakovic3
23:30 07.08.2014.

Bivši druže Roksi, jel znate što se u Voćinu dogodilo? U Voćinu nema albanaca, a srbi koji su dobrovoljno otišli dobili su velike novce od Hrvatske za kuće koje su sami palili. To više nije srpsko zemljište jer je u u vlasništvu države hrvatske. Ne pričajte o nečem o čemu ni sami ne znate!

VL
BU
Bubalamala
16:22 09.08.2014.

Bolje bi im bilo da su ostali na kosovu !

VL
OK
okupator
07:15 08.08.2014.

Sažem se roksi da lažaranje katastarskih zapisa nosi zatvorsku kaznu! Dobro mi je poznato da su neki tvoji krivotvorili punomoći i prodavali kuće ( u ovom slučaju srpske). Te krivotvoritelje treba svakako pronaći. Pitam se, možda si i ti jedann od tih krivotvoritelja jer ti je tematika dobro poznata. Vaše ime roksi i podaci biti će provjereni, nadam se.

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.