Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 6
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Povjerenstvo:
Povratak na članak

Brojne nekretnine usporavaju provjeru Kuščevićevih i Marićevih imovinskih kartica

Imovinske kartice tih dužnosnika su u postupku redovne provjere, a kako se radi o većem broju nekretnina postoji problem utvrđivanja identifikacije, pa to malo duže traje, rekla je Novaković.

Komentari 12

WT
Wtf
15:33 08.07.2019.

Stižu izbori pa lijevi mediji vade neke afere da bi Zokija svađalicu doveli na vlast, koji nas je držao pet godina duže u recesiji od ostatka svijeta tek njihovim odlaskom smo izašli, koji nam je nabio poreze, zadužio nas za preko 100 milijardi kuna a ništa nije napravio, zbog kojeg sad skupo plaćamo brodogradnju, a i ubrzo ćemo nepotrebnu arbitražu s Molom. Baš je bivši načelnik male općine napravio najveći krimen. A što ćemo s predstečajnim nagodbama, najvećom muljažom u povijesti Hrvatske, nepotrebnim nametima za obnovljive izvore energije koje mi skupo plaćamo od sdp-ove, stalno spominjanim brajom Krešom i letom državnim helikopterom u Rijeku itd.

VL
RP
rpzagreb
16:57 08.07.2019.

Svi koji ne shvaćaju da se ovi bahato i podrugljivo izruguju svim građanima i cijeloj državi su ili dio te bagre ili su potpuno istih nakaznih kriterija.

VL
DU
Deleted user
14:27 08.07.2019.

Kaj treba komentirati , tip je u hadezeu , hadeze ima rulju koja ih bira bez obzira na kriminal. Kak je rekal onaj bez zuba u Cisti Provo , hadeze ako baci atomsku bombu na Hrvatsku mi bumo opet biralii hadeze.Ništ drugačiji nisu bosanci i hercegovci. Bolji njih đon za ugled i napredak Hrvatske . Bitno je da je stranka kršćansko domoljubna .

VL
TH
than
15:18 08.07.2019.

Brojne nekretnine ?!? Hahaha. U normalnom svijetu do brojnih nekretnina dođeš nasljeđivanjem ili svojim znanjem/radom u realnom sektoru. U Hrvatskoj dođeš ulaskom u politiku i preko muljaža sa vlastitom firmom koju pošalješ u stečaj.

VL
Avatar Mamlazac
Mamlazac
16:33 08.07.2019.

Drasticno povecati kazne za nedokazane klevete, isti mediji sutili u vrijeme Milanoviceve vlade, kako sute i danas oko IDSa.

VL
TI
Tirano
07:35 09.07.2019.

Zašto "samo" imovinske kartice dotičnih? Valjda i uže obitelji i šire ako je potrebno! Vidi se da nam nedostaje Zakon o porijeklu imovine?! Uvelike bi to pomoglo da se otkriju odnosi primanja i imetka mnogih, naročito "poslijeratnih pljački u RH"!? Tu danas vidimo nekad bijede a danas Vlasnike Hotela i cijelih kompleksa na Jadranu"!? Za ne prepoznati su danas neki krajevi Jadrana, gdje se dozvolilo ograđivanje mora, privatnih plaža, nekad nemoguća misija na Jadranu a danas pravilo?! Pre strašno!? Tko je dozvolio "privatizaciju mora"!?

VL
TH
theo
15:38 08.07.2019.

plenki će biti veća lopina od kuščevića je ako ga ne smjeni jer to će onda biti zelno svijetlo da svi načelnici ovo rade praktički legalno, kupuju za 50 000 kn, naprave cestu, struju i sve ostalo do tog ztemljišta, to zemljište proglase građevinskim i legalno preko noći postanu miljunaši preko politike, mafijaška i lopovska država...

VL
BU
Bubalamala
15:05 08.07.2019.

Probajte smijeniti jednog HDZ-e Župana ili gradonačelnika,koja se tu korupcija i nepotizam kriju. Ljudi odlaze jer neće raditi za takve ne radnike koji su se obogatili na državnim jaslama !

VL
TH
theo
15:12 08.07.2019.

i dalje se sprdaju sa narodom

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.