Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 4
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
nakon obilnih kiša
Povratak na članak

Brojne ceste u Londonu poplavljene, pogođene i bolnice: 'Nikada nisam vidio nešto slično'

Stanovnici Woodforda, u istočnom Londonu, kantama i metlama pokušavali su spriječiti ulazak vode u svoje domove

Komentari 5

SI
sisavac
13:19 26.07.2021.

ono kad popločaš čitav grad, zatrpaš nekadašnje potoke, kanale, tu sagradiš zgradurine, staviš male cijevi, i onda se čudiš kako sve pliva... svi potoci koji su nekad tekli zagrebom su danas ili zatrpani ili zacijevljeni, sve one nekadašnje zelene površine su danas beton, asfalt, kiša koja padne odmah otječe, ne ulazi u podzemlje. poplavama u gradovima mogu se čuditi samo... ajd pogledati schwarzeneggera, u filmu terminator, kad motorom jurca po jednom betonskom kanalu... što mislite, čemu služi taj kanal, mislite da je to nešto napušteno..? nije, već amer tako rješava, pokušava riješiti, problem ovakvih jakih kiša, pa svu vodu s ulica vodi u takve kanale, pa usred gradova imaju veće zelene površine u koje se slijeva ta silna oborinska voda. začudili biste se kolko stvari možete vidjeti u par filmova, a prikazane su usputno. stvari koje funkcioniraju. stvari koje je netko predvidio. a mi imamo uglavnom stvari na koje nitko ne obraća pažnju.

VL
PV
prcko.vita
10:20 26.07.2021.

Zar se nismo dogovorili s prirodom da sačeka do 2035 godine pa ćemo onda krenuti s autima koji ne izbacuju CO2?

VL
Avatar fidelio
fidelio
09:05 26.07.2021.

Kako ono bješe, nije globalno zagrijavanje, nego HAARP je postigao punu funkcionalnu spremu :)

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.