Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 94
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
DAVOR BOŽINOVIĆ:
Povratak na članak

'Brojke ne rastu nekom velikom progresijom. Mislim da smo s mjerama pogodili'

Na pitanje o tome vjeruje li da će Hrvatska zadržati status sigurne turističke destinacije, Božinović kaže kako to ovisi o svima nama.

Komentari 6

EP
Epil
23:41 02.08.2021.

Pogodili ste vi sa mjerama kao sa prstom u g...

VL
DU
Deleted user
20:20 02.08.2021.

Kod Covid epidemije treba zapamtiti dvadesetak činjenica i smisleno ih povezati. Tada ti postaje sve jasno i Covid infekcija prestaje biti tabu. Postaje ti jasno što govori WHO i što misli 99% svjetskih liječnika i znanstvenika. Oni koji to nee uspiju povezati vjeruju bioenergetičaru W.W. Smithu iz malenog grada u Saveznoj Državi Dakoti koji je uvjeren da je Covid najobičnija prehlada i da je u cjepivu čip kojim se služe CIA i KGB.

VL
VA
varto
14:59 02.08.2021.

ma pogodio si ti nosom u g......opet lupetanja

VL
MA
MaksovMesar
14:07 02.08.2021.

S obzirom na novonormalni briselski liberalizam i spolne slobode, trebalo bi uvesti testiranje turista I na HIV....

VL
Avatar IVANIVANIVAN
IVANIVANIVAN
14:51 02.08.2021.

ako se virus širi krivi su građani ali ako brojke zaraženih ne rastu odgovoran je stožer......Pa u komunizmu su mislili da ne kažu glupost viška.

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.