Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 56
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
SAKUPLJALI GORIVO

Broj poginulih u eksploziji naftovoda u Meksiku porastao na 85

Eksplozija naftovoda u Meksiku
Foto: Reuters/PIXSELL
1/7
21.01.2019.
u 07:12

Eksplozija se dogodila u petak kada je 800 ljudi u okrugu Tlahuelilpan sakupljalo gorivo koje je istjecalo iz glavnog cjevovoda.

Broj poginulih osoba u eksploziji naftovoda u središnjem Meksiku porastao je na 85, izvijestio je u nedjelju meksički ministar zdravstva.

Dodatnih 58 osoba je hospitalizirano, rekao je je ministar zdravstva Jorge Alocer na konferenciji za novinare.

Eksplozija se dogodila u petak kada je 800 ljudi u okrugu Tlahuelilpan sakupljalo gorivo koje je istjecalo iz glavnog cjevovoda.

Ključne riječi

Komentara 3

LI
lipotan
11:49 21.01.2019.

novinar nije curilo nego su mexovi probudili da di natocili koji litric nafte.

OB
ObrenM
08:07 21.01.2019.

Godinama buse cjevovod i ginu.Da je ta tragedija nastala radi tehnickog kvara-velika zalost.Ovako mozemo se diviti njihovoj lopovskoj gluposti.Zasto zaliti migrante,koji u stotinama dolaze u "brodovima"predvidjenim za dvadesetak putnika ili kada se neodjeveni na temperaturama ispod nule svercaju kroz duboki snijeg.Poslije toga nasa policija,vojska i sluzba spasavanja riskiraju svoje zivote,za ove da ne upotrebim neki nedolican izraz.

SM
siki_miki
19:06 23.01.2019.

da poginuli su zbog lakomosti i neimastine, ali ovi koji se tome rugaju napravili bi isto u danoj situaciji.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije