Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 4
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Ministar Bošnjaković:
Povratak na članak

'Broj neriješenih predmeta u pravosuđu pao je s 1,6 milijuna na 350 tisuća'

Ukupna vrijednost projekta „Unaprjeđenje i modernizacija pravosudnog sustava u RH" je 91 milijun kuna, od čega se 85 posto financira kroz Europski socijalni fond.

Komentari 2

KO
Kokoiduhovi
17:40 26.11.2019.

Kako fino, zašto onda čekam na spajanje Glavne knjige i knjige položenih ugovora od 2012. , znači sedam (7) godina?

VL
ST
Stainach2019
06:45 27.11.2019.

Kad čovjek pročita naslov pomisli "WAU stvarno se napreduje u sudstvu i zakonodavstvu"! Stvarnost je potpuno drugačija; rijeseni su možda slučajevi neke bakice sa pazara ili neplaćene kazne za Tv pretplatu ili švercanja u Busu i tramvaju a ono stvarnoo što bi trebalo biti riješeno gura se u zastaru....slučaj Sanader, Milanovic, Saucha, Bandic, Daruvarac i ostali 349 995 slucajeva....stvarno zalosno

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.