Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 1
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
EPIDEMIOLOŠKA SITUACIJA

I u ovoj županiji uvedena ograničenja na svadbama zbog povećanog broja oboljelih

Vjenčanje u doba pandemije COVIDA-19
Foto: Emica Elvedji/PIXSELL
25.08.2020.
u 19:29

Stožer će također više pažnje usmjeriti i na rad barova. Pogoršana epidemiološka situacija Stožer civilne zaštite potaknula je i na odluku o ponovnom uvođenju zabrane posjeta domovima za stare i nemoćne osobe.

Novih 20 slučajeva zaraze zabilježeno je u polijednja 24 sata u Brodsko-posavskoj županiji, izvijestio je tamošnji stožer Civilne zaštite koji je zbog značajnog pogoršanja epidemiološke situacije predložio ograničenje broja sudionika svadbenih svečanosti.

Na području te županije trenutno je 106 osoba pozitivno na koronavirus, od kojih je šest osoba u bolnici.

Zbog značajnog pogoršanja epidemiološke situacije županijski Stožer civilne zaštite nacionalnom Stožeru uputio je Prijedlog o ograničenju broja osoba na svadbenim svečanostima na području Brodsko-posavske županije. Prema prijedlogu na svadbenim svečanostima od 31. kolovoza bit će dozvoljeno maksimalno 50 uzvanika, a mjera bi važila 14 dana.

Stožer će također više pažnje usmjeriti i na rad barova. Pogoršana epidemiološka situacija Stožer civilne zaštite potaknula je i na odluku o ponovnom uvođenju zabrane posjeta domovima za stare i nemoćne osobe.

Pod mjerom samoizolacije na području Brodsko-posavske županije trenutno se nalazi 621 osoba, a u protekla 24 sata tom mjerom obuhvaćeno je čak 85 osoba.

Od početka epidemije u toj su županiji pozitivan nalaz na koronavirus imale 322 osobe.

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije