Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 3
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Dragan Jelić

Brodski gradski vijećnik odrekao se vijećničke naknade

dragan jelić
Ivica Galović/PIXSELL
15.10.2013.
u 10:57

"Mišljenja sam kako gradski vijećnici trebaju raditi za dobrobit grada bez naknade"

Zamjenik predsjednika slavonskobrodskog Gradskog vijeća Dragan Jelić (HDZ) napravio je danas potez neuobičajen na hrvatskoj političkoj sceni. On je, naime, objavio kako se odriče svoje vijećničke naknade u iznosu od 1.500 kuna u korist građana, odnosno udruga. Plan je da svaki mjesec druga udruga ili pojedinac koji su u potrebi dobiju 1.500 kuna, a na temelju zahtjeva koji sadrži kratki opis udruge i koje su potrebe.

- Mišljenja sam kako gradski vijećnici trebaju raditi za dobrobit grada bez naknade, a kako to u Brodu nije slučaj, odlučio sam cijeli iznos mjesečne naknade davati u dobrotvorne i humanitarne svrhe. Pozive i odluke o dodjeli pomoći objavljivat ću preko lokalnih medija i na Facebooku – rekao je Jelić.

On je tom prilikom pozvao sve udruge i pojedince kojima treba pomoć da svoje zahtjeve s kratkim opisom i planiranim aktivnostima pošalju na mail adresu udrugesb@gmail.com. Ujedno je pozvao i druge vijećnike da prema mogućnostima na sličan način pomognu potrebitima.

>> Jelić: \'Ne, nećete izgubiti socijalnu pomoć i autobusne karte\'

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije