Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 89
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Velikodušna pomoć

Evo kako su brodarske kompanije za krstarenje doprinijele oporavku komadu raja

Brodari
Foto: Promo
1/5
06.10.2017.
u 11:22

Osim brojnih donacija u obliku namirnica, odjeće, građevinskog materijala, lijekova i posuđa, brodari su na raspolaganje stavili nekoliko svojih brodova kako bi evakuirali stanovnike ugroženih otoka prije i nakon samog udara uragana.

Uobičajene prekrasne slike s Kariba nedavno su zasjenile razorne posljedice uragana Irma i Maria koji su pogodili otoke istočnog karipskog arhipelaga. Najveće štete zabilježili su Puerto Rico, St. Maarten, St. Thomas i St. Croix. Osim pomoći susjednih država velik doprinos oporavku pogođenim područjima upravo su dale brodarske kompanije za krstarenja od kojih se posebno ističu Royal Caribbean International, Norwegian Cruise Line i Carnival Cruises.

Foto: Promo

Osim brojnih donacija u obliku namirnica, odjeće, građevinskog materijala, lijekova i posuđa, brodari su na raspolaganje stavili nekoliko svojih brodova kako bi evakuirali stanovnike ugroženih otoka prije i nakon samog udara uragana. Na taj način tisuće ljudi spašeni su od razorne prirodne pojave. Upravo zahvaljujući velikodušnoj pomoći brodarskih kompanija stanje u pogođenim područjima se vrlo brzo normalizira i većina karipskih luka već je otvorena, a promet putnika odvija se uobičajenim tijekom.  

Foto: Promo

Velik trud, napor i ljubaznost brodskog osoblja koje uobičajeno iskazuju svojim gostima tijekom plovidbe svim krajevima svijeta, ovaj put  je usmjeren na mnogo važniju ulogu, spašavanje ljudskih života i pomoć u teškim trenucima. Njihova predanost i angažman za svaku je pohvalu, a svakako će doprinijeti brzom oporavku ovih rajskih otoka, jednoj od najljepših destinacija na svijetu.

Više informacija na Svijet krstarenja

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije