Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 3
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Otvoreno pismo
Povratak na članak

Brođani zbog onečišćenja traže reakciju predsjednice, Vlade i Sabora

- Apeliramo da se ozbiljno shvati opasnost i da se hitno donesu konkretna rješenja za Slavonski Brod. Sedam godina čekanja bez ikakvog rezultata djeluje zaista sumorno – navodi se u pismu.

Komentari 6

JU
Jurica1050
18:38 27.01.2016.

Tijekom rata tadašnji vlastodršci su odlučili žrtvovati Bosansku Posavinu . U Grazu se mafija dogovori o razmjeni teritorija nakon čega Radovanovi dobiše Posavinu na pladnju . E sad plaćamo cijenu te diletantske nagodbe .

VL
SS
sokac sa drave
16:28 27.01.2016.

Bradjani moji propustili ste sansu u povjesnom trenutku.Kada je Brod granatiran iz svega moguceg orudja bilo je legitimno taj izvor zagadjivanja sravniti sa zemljom i siguran sam da nitko nikada vise tu preko save nebih izgradio rafineriju.Danas bih udisali cisti zrak iz Bosne.Hocu reci sami ste si krivi.

VL
AN
anonimus00
15:35 27.01.2016.

ovo je sramotno.bio sam prije nekoliko dana u Brodu,nad gradom se vidi oblak smoga a tek smrad..uf..blokirajte GP i auto cestu

VL
ST
Starotopoljanin
16:50 27.01.2016.

Pa ventil se nalazi na hrvatskoj strani ,zatvoriti ga ,sve dok ne postave filtereza prociscavanje.najbolje bi bilo prerezati cijev pa neka se mislisrpsko republikanac lopov,a isto tako i rujo.

VL
CR
crocro
17:03 27.01.2016.

Gdje je sada korist članstva u EU, da li je taj problem gospođa Vesna Pusić prezentirala u EU. Ako je, to je bilo nezapaženo i očigledno neučinkovito. Truju se Hrvati, tj. truju se Brođani otrovnim parama koje dolaze preko Save. I ako EU shvati problem trovanja stanovnika EU zbog zagađenja industrije u susjedstvu EU, pa nikako ne reagira i ogluši se, onda bi Hrvatska mogla mirne duše zatvoriti ventile dotoka nafte koja je uzrok trovanja Hrvata. Zato je najbolje da žestoko odgovori EU, jer ako Hrvatska bude morala odgovarati zatvaranjem ventila, onda se mogu pojaviti određeni problemi s druge strane granice tj. kod zagađivača. A najveći problem bio bi ako bi građani preuzeli nadzor nad ventilom dotoka nafte koja ih kolektivno truje i uništava.

VL
SN
sa-nja
21:55 27.01.2016.

Sad im smrdi industrija zato sto je sve u Slavonskom Brodu propalo, ta rafinerija je 80 godina tu na istom mjestu i nitko se nije zalio da smrdi. Cisti susjedski jal, Sisak je jedno 10 puta zagadjeniji od Broda i nitko se ne buni, valjda im vlastito govno mirisi za razluku od onog iz Bosne koje im smrdi.

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.