Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 49
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
POVRATNICI IZ AFRIKE
Povratak na članak

Brođani u panici zbog priče o radnicima zaraženima 
HIV-om

U Zavodu za javno zdravstvo kažu da je ove godine u županiji zabilježen samo jedan slučaj HIV pozitivne osobe

Komentari 3

Avatar Dameanu
Dameanu
06:45 23.12.2016.

Opet novinari dizu paniku.

VL
ST
Stijena001
07:38 23.12.2016.

Koliko je bilo naslova "Brođani u panici zbog zagađenog zraka" sto se tice svih građana vec 8 god., a ne sirit paniku i ne istinu o pojedincima...oni nisu ugroza za građane...

VL
Avatar nekakav
nekakav
09:18 23.12.2016.

brođani su u panici od svega, al samo ne od rada. eto, smeta im dim iz rafinerije, koja radi sa pola kapaciteta. nekad im nije ništ smetalo. valjda dok su tamo radili je bilo ok, nekak ipak pregrmiš povremeni smradrad u zraku, dok ti svaki mjesec kapne nešto. u brodu se, otkako su propale industrije, puno ljepši zrak. eto, i u sisku otkrivaju ljepotu življenja bez metalurgije, petrokemije... još kad kutinu stigne taj zeleni val, hrvatska će biti cijela jedna velika zelena i mirisna livada. na njoj će pasti ovce... joj, pa i sad su ovce!

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.