Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 18
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
U SUBOTU POSLIJEPODNE

Zbog poziva s 112 trajekt hitno isplovio usred najjačeg juga: Spasili prste vatrogascu s Visa

Trajekt Petar Hektorović na liniji Split - Vis u borbi s olujnim jugom
Foto: Zvonimir Barisin/PIXSELL
1/3
22.10.2023.
u 09:41

Iz Jadrolinije su potvrdili da je trajekt isplovio u 17:15 sati na poziv 112

Snažno nevrijeme uzrokovalo je jučer prekid redovnih brodskih linija diljem Jadrana, no jedna je ipak vozila, i to zbog hitnog medicinskog slučaja.

Brod Petar Hektorović usred najjačeg juga napustio je Vis kako bi do splitske bolnice prevezao čovjeka koji je teško ozlijedio ruku, piše Slobodna Dalmacija. Prema neslužbenim informacijama, muškarac je inače vatrogasac, a ozlijedio je sam sebe udarcem sjekire u dlan.

Iz Jadrolinije su potvrdili da je trajekt isplovio u 17:15 sati na poziv 112. Glasnogovornica KBC-a Split Kristina Bitanga kazala je kako se radi o "frakturi prstiju" koja je sanirana, a pacijent je potom pušten kući.

VIDEO Snažno nevrijeme zahvatilo Split

Ključne riječi

Komentara 1

DE
Dex
11:08 22.10.2023.

koliko je trajektu trebalo do Visa?

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije