Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 4
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Nesreća
Povratak na članak

Brod s hrvatskom posadom nasukao se u Tajlandu

Zapovjednik je broda iz Trogira, kao još petnaestak hrvatskih državljana, članova posade, od kojih su polovica Dubrovčani.

Komentari 4

Avatar hrvoje horvat
hrvoje horvat
11:23 25.11.2019.

Polovica od petnaestak Trogirana su Dubrovčani?

VL
Avatar nekakav
nekakav
12:07 25.11.2019.

svijet je prolupao totalno. u africi pirati zarobe srbina mornara, hrvati, stari pomorci, svako malo zaglibe na moru, ili se brod potopi ili nasuče... američka ratna mornarica svake godine ima par brodova žestoko oštećenmih zbog sudara sa tankerima, kontejnerskim brodovima, uopće je pitanje što bi bilo kad bi ih netko raketom pogodio. gdje baš na tajlandu da se nasuču, ja si sve mislim da je to neki povod drugi u pitanju... čuli za tajlandske drobilice, pa otišli malo u provod...

VL
Avatar Luring
Luring
14:43 25.11.2019.

Ugudranir

VL
Avatar partner
partner
16:08 25.11.2019.

Ovakve naslove volim, ko ovaj iz dubrovackog Dnevnika..... "Na Tajlandu se nasukao brod s posadom iz Dubrovnika i Hrvatske, more prodrlo u dio strojarnice"...... s posadom iz DUBROVNIKA i hrvatske.

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.