Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 78
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
uoči stečaja
Povratak na članak

Brod prodan za 500.000 eura, a kao željezo vrijedi 2 milijuna eura

Mali dioničari: Predsjednik uprave prodaju namješta osobama koje su u vezi s njim ili Nedom Young. Njezin je sin bio u NO-u Damaca, koji sada želi i naše dvije preostale brodice.

Komentari 1

PB
pbrazzod
12:49 01.11.2011.

Laž je da su pomorci arestirali brod. Pomorci su se priključili arestu kojega su napravili dobavljači i to tek onda kada je postalo očigledno da nema drugog načina da naplate svoja potraživanja koja su sezala u travanj 2011. godine. Očigledno je posatalo onda kada kompanija nije više imala novaca niti za održavanje normalnih uvjeta življenja na brodu. Prijetilo je da pomorci ostanu bez nafte i bez hrane. Država je odbila pomoći. Sindikat pomoraca Hrvatske je uplatio 15.000 Eura za naftu (čime smo osigurali i hranu u frižiderima od propadanja) i za higjenske potrepštine pomoraca na brodu. Potom još 1.900 Eura za repatrijaciju preostalih članova posade. Za eventualni spas broda jedino su pomorci učinili sve što je bilo u njihovoj moći, pa je ovakovo navođenje, insinuiranje da su pomorci započeli propast kompanije, najblaže rečeno, svinjarija. S poštovanjem, kap.P.Brazzoduro

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.