Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 14
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Čarolija na ulicama

Brod će tjedan dana živjeti u svijetu Ivaninih bajki

Ivana Brlić-Mažuranić
Foto: Ivica Galović/PIXSELL
1/10
14.04.2016.
u 14:32

"Otvarajući vrata Ivani i njezinu svijetu bajki, grad na Savi otvara svoja vrata i djeci"

Ovogodišnji program Svijeta bajki Ivane Brlić-Mažuranić, koji će se od 17. do 23. travnja održati u Slavonskom Brodu, posvećen je 100. obljetnici "Priča iz davnine". Manifestacija donosi niz zanimljivih sadržaja, a očekuje se kako će u tjedan dana njezina trajanja kroz grad proći oko šest tisuća mališana iz osnovnih škola i vrtića iz cijele Hrvatske i inozemstva. Uz ostalo, posjetitelji će uživati u deset izvedbi glazbeno-scenske čarolije "Šuma Striborova", u kojoj se posredno spominju stari slavonski narodni običaji. Svečano otvorenje je u nedjelju u 20 sati, kada će djeci i službeno biti predani ključevi grada.

- Otvarajući vrata Ivani i njezinu svijetu bajki, grad na Savi otvara svoja vrata i djeci, jer jedno bez drugoga su nepotpuni kao Hlapić bez Gite – poručili su organizatori.

>> Ivana Brlić-Mažuranić povezala djecu iz europskih država

>> Završavamo strip o šegrtu Hlapiću, ali naš junak nije miš, nego dječačić

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije