Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 160
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Ministrica turizma i sporta
Povratak na članak

Brnjac: Turistička sezona mogla bi biti bolja od lanjske

Postoji mogućnost da će se strani turisti drugom dozom moći cijepiti u Hrvatskoj

Komentari 13

TO
tomislav10
09:59 08.05.2021.

U predizbornoj kampanji čovjek čuje što misli da nikad čuti neće.

VL
Avatar Saburo
Saburo
10:10 08.05.2021.

Ukinuti HTZ, nepotrebna, sama sebi dostatna, uhljebnička organizacija.

VL
JU
jure11
10:17 08.05.2021.

Jaz pridem k vam! Ko bo korone konec.

VL
SC
Serious_Callers_Only
10:16 08.05.2021.

Oni su opsjednuti sa turizmom, to je kao sekta. Urođenici rade avion od slame da prizovu zapadnjake i njihov GIBS. Ako ih ne prizovu sa avionom napravit će čekaonicu, isto od slame, i svi će onako polugoli stajati u redu. Zapadnjak, koji ima magične moći, će osjetiti da ljudi stoje u redu i stat će u isti red. Siromaštvo je stanje uma.

VL
Avatar Asterix
Asterix
10:08 08.05.2021.

Gdje je zapelo s hrvatskom verzijom Bookinga? Ah, da, to je bilo u svrhu predizborne kampanje.

VL
Avatar Hazl113
Hazl113
09:59 08.05.2021.

Dokle god je Hrvatska ovisna samo o turizmu, nikad neće biti ništa od nje. Neka havarija na moru, evo korona i ode turizam. Nama trebaju druge grane industrije i bili smo na dobrom putu 1996-1999 da se tu nije umiješala politika i Tuđman. Najprije je Honda tražila tvornicu automobila i poslije Hyudai na istoj lokaciji, Grobnik, ali pošto je tamo SDP na vlasti od prvog dana, Tuđman je to odbio.

VL
AA
aabbcc
11:26 08.05.2021.

Haa.. Nastavak turizma za Bosance, vakcina u Beogradu a cijepljenje u Makarskoj : )

VL
HA
Hadroncolider
10:44 08.05.2021.

Turistička industrija je osim privatizacijske pljačke i raširene političke korupcije jedno od najvećih zala Hrvatske, veliki i teški uteg koji Hrvatsku nepovratno gura na dno i bez čijeg pada nema nijedne ozbiljne reforme! Nije toliko stvar u samoj industriji turizmama koliko u tome da ista održava neodrživo stanje gospodarstva u kojemu su ga ostavile nesposobne, korumpirane i nedoboljubne političke i financijske "elite". Danas je gotovo sve što je loše na neki način povezano s turizmom; dok se slijevaju turističke milijarde u državni proračun, održava se sustav izuzetno velikog broja politički namještenih državnih službenika, aparat koji svojom veličinom nadmašuje i daleko veće zemlje od Hrvatske a koji je učinkovitošću, poštenjem, transparentnošću, korupcijom usporediv samo sa zemljama trećeg svijeta. Isti taj aparat prethodno je uništio cijelu industriju, agrar, sve čega se dotakao, no bez pada turizma, neće biti primoran učiniti ijednu promjenu, ijednu reformu, taj se aparat održava glasanjem svih politički namještenih za partiju koja ih je postavila. Svi ostali, koji nemaju apartmane ili nisu dio političko-namješteničke kaste, mogu ili biti služinčad turističke industrije, životariti ili otići van a do stana nikad neće doći zbog cijena kvadrata koje je digao turizam i sl. Slovačka je imala sličan problem kao i Hrvatska no oni su mogli dotaknuti dno, toliko važan moment za promjenu cijele filozofije, nama turizam onemogućuje za ozbiljne reforme toliko nužni pad na dno!

VL
MA
Mary5
23:54 08.05.2021.

Sto ova trabunja, braco mila ????

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.