Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 10
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
ranije se sastala s plenkovićem
Povratak na članak

Brnabić: Odnosi Srbije i Hrvatske opterećeni su brojnim pitanjima, ali ove godine napravili smo iskorak

Posebno je pozdravila Deklaraciju o suradnji Srba iz Hrvatske i Hrvata iz Srbije koju su 5. siječnja u Zagrebu potpisali Žigmanov i Pupovac. "Iskreno se nadam da je na ovaj način otvorena nova dimenzija suradnje koja će vrlo brzo dati konkretne rezultate, a možda je i ovaj moj posjet Zagrebu konkretan rezultat toga", rekla je šefica srbijanske vlade.

Komentari 16

BL
blackeder2022
15:32 30.04.2023.

Što li ova radi u hrvatskoj?Zbog svih laži i uvreda koje je izrekla o hrvatskoj i njezinim građanima,da ova država ima dostojanstva prema sebi,ovu bi političku maskotu proglasila peronom non gratom,i to s punim pravom . Neka uživa tamo daleko,aa ovdije bliže šteta da se pati.

VL
DR
Drinko
14:40 30.04.2023.

Srbija je napala hrvatsku a ne suprotno a i dalje čujemo od spc-a o promjeni granica smiriti se već jednom

VL
MI
Mikis
18:20 30.04.2023.

organizacijski susret taman na dan smrti Zrinskog i Frankopana i velikom primirju i ozakonjenju osvojenih teritorija osmanlija na nasim prowtorima i ostvarenju da okupirani na istocnijim teritorijima pod zakonima osmanliji ostvaruju nove nacije i pobune i genocide uz istocnu šizmu. na dan razbijanja Hr aristokracije i vojne snage nastade nova nacija laganini sve do ostvarenja drzavnosti putem balkanskih ratova i genocida nad osmanlijskim seljacima ...hm hm super pikiran datum od strane snv-a

VL
SP
Spezzi
16:06 30.04.2023.

Plan B se dobro provodi, autori Memoranduma mogu biti zadovoljni, Pupi izvanredno napreduje u provedbi, kupljene su sve važnije medijske, mnoge telekom tvrtke, suđenje ratnim zločincima zaustavljeno, potraga za nestalima također, ratnu oštetu nitko ne spominje, cijela RH danas izgleda kao SAO Krajina. Hrvati se iseljavaju, branitelji dižu ruke nase, a danas je sramota reći da si bio u ratu.

VL
Avatar Asterix
Asterix
16:13 30.04.2023.

Nije dovoljno Skupština Srpskog narodnog vijeća... mora biti Velika skupština SNV-a. Draga im je riječ velika... eto, nek im je bar skupština velika kada je ono drugo omanulo.

VL
OD
odisej22
14:58 30.04.2023.

Srbija je 5 godina napadala Hrvatsku,aktivno a prije toga 10 godina i poslije toga preko 20 godina . Ajde,ne seri.

VL
JO
Jojmene
15:51 30.04.2023.

Jasno, još uvijek ni riječi o tome gdje su posmrtni ostaci Hrvata smaknutih u konclogorima srbije devedesetih.

VL
CR
Croatiadobola
15:50 30.04.2023.

Nadam se da će ključni srpski političari potruditi okrenuti brod prema EU, da će prestati Hrvatsku nazivati nasljednicom ndh i da neće srpskim svetom izazivati nelagodu susjedima.

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.