Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 3
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Nije se angažirao u kampanji

Brkić o kritici Plenkovića: Sve što imam kažem za stolom političke obitelji

Sastanak Predsjedništva HDZ-a
Tomislav Miletic/PIXSELL
28.05.2019.
u 13:08

Plenković je rekao u utorak da su postojali u stranci i oni koji se nisu angažirali u predizbornoj kampanji za Europski parlament, spomenuvši među njima i svog zamjenika Milijana Brkića

Potpredsjednik Hrvatskog sabora i zamjenik predsjednika HDZ-a Milijan Brkić rekao je u utorak da nije nikada niti ubuduće namjerava bilo kome slati ni odgovore ni pitanja putem medija istaknuvši kako sve što ima reći uvijek kaže na stranačkim tijelima.

"Sve što sam mislio rekao sam jučer na Predsjedništvu. Nisam nikada niti namjeravam ubuduće bilo kome slati ni odgovore ni pitanja putem medija već sve što imam kazati uvijek kažem za stolom političke obitelji", rekao je Brkić za Hinu odgovarajući na upit kako komentira izjavu premijera i predsjednika HDZ-a Andreja Plenkovića da se nije angažirao u stranačkoj kampanji za europske izbore.

Plenković je rekao u utorak da su postojali u stranci i oni koji se nisu angažirali u predizbornoj kampanji za Europski parlament spomenuvši među njima i svog zamjenika Milijana Brkića. "Ja ga nisam vidio u ovoj kampanji. Nije pridonio ništa što se toga tiče", rekao je Plenković.

Video: HDZ-ovci komentirali rezultate izbora

Komentara 76

Avatar MK2
MK2
14:26 28.05.2019.

Znaci je Milijan Brkic od velike pomoci kad bez njega sve propada... A bolje bi se Plenkovic usredotocio na Lovru Kuscevica koji je stvarao aktivnu Anti-Kampaniju protiv HDZ-a kada se poceo rugati HDZ-ovim biracima da su sami krivi sto su mu dali svoj glasa i da sada on caruje... Zamisli - ljudi koji nisu u stanju sakupiti 240'000 glasova odlucuju o ljepoti 400'000 podpisa (onaj koji se ne svida je proglasen nevaljanim)... To je sramota Plenkovicu i tu su ti svi razlozi, jer kada se netko toliko poigrava demokracijom i biracima ne treba se cuditi kad mu se to na dan izbora vrati! ...Sada ozbiljno Plenkovicu, stvarno ste ocekivali vise ili ste se samo nadali dobiti 1'500 glasova vise od katastrofe?

Avatar prvi
prvi
14:04 28.05.2019.

brkić moralna vertikala, prije 12 godina bio vozać nikici gabriću za 6000 kn a danas je težak desetke miljuna kuna, naravno zarađeno "pošteno" preko politike...

DU
Deleted user
14:04 28.05.2019.

Nije njemu kriv Brkić, nego loš izbor nositelja izborne liste.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije