Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 100
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Sukob na Predsjedništvu

Brkić Karamarku: Najpametnije bi bilo da odeš iz Vlade. Karamarko: To je smiješno

Karamarko Brkić
Foto: Goran Stanzl/PIXSELL
1/6
05.06.2016.
u 08:30

Donosimo isječak Brkićeva i Karamarkova verbalnog okršaja.

Većina naših sugovornika iz vrha HDZ-a kaže da nisu očekivali Brkićev oštar istup prema Karamarku na sjednici Predsjedništva. Pogotovo da će zatražiti njegovu ostavku.

Predsjedništvo je trajalo tri i pol sata, a gotovo svi prisutni su imali svoja izlaganja na temu krize vlasti

Donosimo isječak Brkićeva i Karamarkova verbalnog okršaja:

- Najpametnije bi bilo da odeš iz Vlade, da se izbjegnu novi izbori i da opstane Vlada Mosta i HDZ-a - rekao je Brkić Karamarku.

- To je smiješno, četiri si godine sa mnom kreirao politiku HDZ-a i zahvaljujući meni imao veće ovlasti nego što su ti kao glavnom tajniku pripadale – odgovorio mu je Karamarko.

- Što ako se većina u Saboru ne uspije presložiti? – pitao je Brkić.

- Hoćeš da tvoj prijedlog da odstupim iz Vlade stavimo na glasanje? – odvratio je Karamarko. 

Na kraju je Brkić rekao da će radije biti s orlovima, nego s licemjerima jer orlovi jedu mrtve, a licemjeri žive.

Komentara 133

AP
apolon
08:48 05.06.2016.

Zanimljiva diskusija....no kljucno pitanje u ovom politickoj drami jest zasto B.Petrov nije imao strpljenja pricekati pravorijek povjerenstva a jos zanimljivije da ga nitko od novinara isto nije pitao?

AP
apolon
08:58 05.06.2016.

Dakle...zasto ne pitate B.Petrova koji je razlog njegovog brzanja da ne postuje demokratsku proceduru tj.instituciju koja se trebala ocitovat o sukobu interesa?

Avatar juricamesko
juricamesko
09:50 05.06.2016.

čitam jutros nekoliko dnevnih novina i ne mogu se načuditi.do jučer plagijator,kompilator,Vaso,zatucani desničar iz kamenjara,danas Milijan Brkić skoro da postaje junak lijevih medija.sve za raskol u Hdz.neće vam uspjeti.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije