Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 183
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Odbili Johnsona
Povratak na članak

Britanski parlament ponovo odbio prijevremene izbore

Premijer je uoči glasovanja istaknuo da neće tražiti "novu odgodu" Brexita predviđenog za 31. listopada, unatoč zakonu koji je u tom smislu donio parlament i koji je u ponedjeljak stupio na snagu pošto ga je odobrila kraljica Elizabeta II.

Komentari 2

HA
Hagar
07:35 10.09.2019.

U budućnosti ce se Brexit zvati i britanski poucak o neposrednoj demokraciji. Da bi narod neposredno odlučivao mora imati točne informacije i razumjevanje inače će skupo plaćati svoje neposredne odluke. Brexit bez dogovora znači i ponovo rat u sj irskojj i raspad UK. Oboje do 2023..Tko ne uči iz povjesti osudjen je ponavljati istu. Rat u Europi na korist Amera, Rusa i Kine i Arabije. Trebalo se dogoditi veliko zlo ww2 da nastane EU, ali nove generacije ne znaju niti to mogu pamtiti. I tako u krug...

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.