Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 5
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Hormuški tjesnac
Povratak na članak

Britanski MVP potvrdio da je zaplijenjen drugi tanker u Iranu

Čuvari revolucije priopćili su na svojoj mrežnoj stranici da su tanker Stena Impero zaplijenili zbog "nepoštovanja međunarodnog pomorskog zakona" i na "zahtjev lučkih i pomorskih vlasti pokrajine Hormozgana"

Komentari 3

VJ
vjaceslav
00:05 20.07.2019.

sada ćemo vidjeti koliko su sjedinjene države i ujedinjeno kraljevstvo vjerodostojni

VL
ST
stomugromova
06:55 20.07.2019.

Ne postoje nikakve sankcije EU koje mogu kao pirati u 21 stoljeću plijeniti tuđu imovinu u međunarodnim teritorijalnim vodama.To je piratstvo i kontra međunarodnog prava.Iran je odgovorio na isti način i pokazao da neće trpiti takvo poniženje.

VL
MP
miroslav.petkovic.7564
08:00 20.07.2019.

Vjecislav zaboravi vjerodostojnost. Dugo ces cekati crveni mundiri tu nemogu nista. Hahaha samo trolate Iran. je na svome pa jesmo li mi potomci Iranaca.a ne kauboji. Plus pet tisuca god perzijske civililizacije a ti bi u kauboje koji su tek dvjesto pedeset god od postojanja stari ko Ruski Bolshoi teatar.

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.