Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 164
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?

Britanski Fritzl osuđen na pet godina zatvora zbog zlostavljanja djece

zlostavljanje
Arhiva VL
02.12.2009.
u 08:41

Terrence Eames (53) svoje je četvero djece sadistički zlostavljao 13 godina, od 1987. do 2000. Dvije kćeri i dvojica sinova bili su žrtve nezapamćena nasilja.

Britanac Terrence Eames (53) osuđen je na pet godina zatvora zbog dugogodišnjeg zlostavljanja svoje četvero djece koje je držao u zatočeništvu, prenosi agencija The Press Association. Eames, kojeg mediji nazivaju "britanskim Fritzlom" i "Jekyllom i Hydeom" svoju je djecu zlostavljao 13 godina, od 1987. do 2000.

Dvije kćeri i dvojicu sinova Eames je zaključavao u sobe na duže vrijeme, udarao ih u glavu, vukao ih niza stube držeći ih za gležnjeve te im pritiskao dlanove na vruće radijatore. Sudac Michael Fowler mu je prilikom izricanja presude rekao kako je njegovo zlostavljanje sadržavalo elemente sadizma.

Eames je osuđen i za zlostavljanje bivše supruge koja se pojavila u sudnici, nazvavši ga "oličenjem zla".

Komentara 3

LJ
ljiljana
13:18 02.12.2009.

OVO JE SRAMOTNO I ODMAH POD HITNO UVESTI SMRTNU KAZNU ZA OVAKVE ZLOCINCE, I ODMAH DATI OTKAZ SUDIJI I SVIMA KOJI SU SUDJELOVALI OVAKO SRAMOTNOJ PRESUDI... DAO BOG DA ONI ISKUSE SAMO DJELIC PATNJE TE JADNE NEVINE DJECE. DABOGDA GORILII U PAKLU ZAJEDNO SA PEDOFILOM. BOZE SACUVAJ!!!!

CI
cile1977
12:29 02.12.2009.

U Britaniji su sudovi još lošiji nego u Hrvatskoj - samo 5 godina zatvora za 13 godina zlostavljanja? Nadam se da će neka udruga tužiti sud za uvredu prema čovječnosti zbog ovako male kazne.

CA
calif
14:05 02.12.2009.

u kujac i zakoni, u kujac i pravda. taj pervertit agresivni je 52 godine nečijeg života razjebo, a dobi deset puta manju kaznu od toga. fina poruka da se nasilje, agresija i psihoteror toleriraju u modernom europskom društvu. kod nasas je sudstvo tak napredno da šišamo i ovakve perjanice europe ko kaj su englezi jer kod nas se dobijaju još manje kazne i kod nas je poticaj za agresivno i nasilno ponašanje još veči i jasniji.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije