Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 161
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Slučaj nestale Madeline

Britanski detektivi kontaktirali s australskim vlastima zbog pronalaska mrtve djevojčice

madeleine Mccann
Foto: Press Association/Pixsell
28.07.2015.
u 10:20

– U ovom trenutku nema apsolutno nikakvih dokaza da je dijete Madeleine McCann. Sugerirati nešto poput toga u ovom trenutku bilo bi obično nagađanje da bi se privukla pozornost – rekao je Grant Stevens, povjerenik australske policije.

Britanski detektivi koji rade na slučaju nestale Madeleine McCann kontaktirali su s australskim vlastima zbog pronalaska ljudskih ostataka za koje se vjeruje da pripadaju djevojčici svijetle kose staroj dvije do četiri godine, koja je ubijena prije osam godina, javlja The Independent.

Tijelo u raspadajućem stanju pronađeno je u kovčegu pokraj ceste u gradiću Wynarka u blizini Adelaidea u južnoj Australiji prošlog mjeseca. Iako je otkriće dovelo do nagađanja o napretku u slučaju nestale britanske djevojčice, australska policija odbacila je povezanost između pronađenog tijela i jednog od najpoznatijih slučajeva nestalih osoba na svijetu.

Povjerenik australske policije Grant Stevens kazao je da zasad nema apsolutno nikakvih dokaza da je riječ o Madeleine, izvijestilo je list The Australian.

– U ovom trenutku nema apsolutno nikakvih dokaza da je dijete Madeleine McCann. Sugerirati nešto poput toga u ovom trenutku bilo bi obično nagađanje da bi se privukla pozornost – rekao je Stevens.

Dodao je da trebaju biti otvoreni za sve mogućnosti dok ne utvrde identitet djeteta.

Podsjetimo, Madeleine McCann nestala je iz apartmana njezine obitelji u Praia da Luzu u Algarveu u Portugalu 3. svibnja 2007. U vrijeme nestanka djeteta, njezini roditelji večerali su u obližnjem restoranu. Dosad nije pronađena.

>> Nova istraga o nestanku Madeleine McCann

>> Britanci privode provalnike koje sumnjiče za otmicu male Madeleine?

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije