Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 103
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?

Britanska profesorica osuđena zbog veze s učenicom

gej-gal4
Anto Magzan
22.09.2009.
u 10:56

Njihova veza trajala je punih pet mjeseci, a za nju se doznalo nakon što se učenica pohvalila kolegama kako je imala seksualni odnos s profesoricom Helen.

Britanska profesorica glazbene kulture Helen Goddard (26) osuđena je na 15 mjeseci zatvora zbog seksualne veze s učenicom (15). Unatoč protivljenju roditelja, sud je dopustio da na izlasku iz zatvora Goddard viđa maloljetnu djevojku.

Njihova veza trajala je punih pet mjeseci, a za nju se doznalo nakon što se učenica pohvalila kolegama kako je imala seksualni odnos s profesoricom Helen.

Helen je učenicu zavela SMS porukama i e-mailovima koje joj je stalno slala. Djevojčicu je vezivala plišanim lisičinama u svojemu stanu i na njoj je isprobavala razna seksualna pomagala. Goddard je pomagala djevojci da laže roditeljima kako bi mogla prespavati kod nje, što je ona i činila gotovo svaki vikend.

Jednom je 15-godišnjakinju odvela i u Pariz gdje su sudjelovale u prosvjedu homoseksualnih osoba. Sud je Helen izrekao i doživotnu zabranu podučavanja djece.

Ključne riječi

Komentara 2

DO
doktorica
11:50 22.09.2009.

I to bi trebao biti pedagog

BT
bili-tartuf
16:40 22.09.2009.

meni su bolji oni nasí bosanci -\"profesori\" iz afere Index,....\"os´ dat pi..ku ili nes´??\"...-:))

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije