Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 4
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Summit G20
Povratak na članak

Britanska premijerka May poručila Putinu da okonča "neodgovorne aktivnosti"

May je ruskom predsjedniku rekla kako želi da dvojica Rusa, odgovornih za napad na Sergeja Skripalja u Salisburyju prošle godine, budu dovedeni pred sud.

Komentari 5

Avatar Dumen
Dumen
14:31 28.06.2019.

A sad naš bivši predsjednik treba dati izjavu

VL
TO
Toni66
23:26 28.06.2019.

May je ruskom predsjedniku rekla kako želi da dvojica Rusa, odgovornih za napad na Sergeja Skripalja u Salisburyju prošle godine, budu dovedeni pred sud. Da je to Šešelju napravila evo kako bi on reagirao On bi joj odgovorio krmačo matoratora jedna bijedna - glupa ne kakaj kako te nije sram da pisneš. ? Netko je moje Ruse namazao malo sa običnim brašnom a ti kravetina digla graju i mene optužila za krivicu . I u mjesto da se pokriješ po glupoj glavi ti se raskokodakala kao da si imalo pametna ? Koliko si Diplomata Saudijske Arabije potjerala doma ti i tvoji prijatelji Demokrati - osvetnici naivčine za brašno e to je strašno... ! Kako sad kod ubojstva Američkog novinara nikakva buka se ne stvara ???

VL
ST
stanoe
02:49 29.06.2019.

Ovo joj je bila zadnja prilika da ga popusi Putinu. Ali kako vidim ni nju nije iskoristila. Vise je nece imati.

VL
XA
xaron
16:01 28.06.2019.

Evo progovorila je najgora Premijerka u povijesti UK, te to mora biti nešto jako značajno za budučnost. Čak je i VL obilježio taj veliki dogadjaj.

VL
MP
miroslav.petkovic.7564
14:44 28.06.2019.

Ha briga Vladimira.sta kaze May.kao za lanjski snjeg. Drugo Trump kaze dasu dobri on i Vladimir. Nest svi pomalo ohladili kad dodu na raport kod Vladka!!

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.