Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 0
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
BOŽIĆ U VRIJEME OMIKRONA

Britanska ministrica neugodno iznenadila sugrađane: 'Nemojte se ljubiti s nepoznatim ljudima'

Christmas Garden Berlin 2018
Britta Pedersen
02.12.2021.
u 09:05

Velika Britanija ima jednu od najcijepljenijih populacija na svijetu, a stručnjaci pozivaju građane na booster dozu.

Britanska ministrica rada i mirovinskog sustava Therese Coffrey poslala je poruku svojim sugrađanima koju mnogi će nevoljko prihvatiti. Naime, ona ih je pozvala da se ne ljube ispod imele na božićnim zabavama na poslu ove godine. 

Coffrey je naglasila u svojoj molbi britanskim radnicima da "ne ljube one koje već ne znaju ili nešto slično tome" na poslovnim zabavama, no inzistirala je da bi trebali uživati pogotovo nakon prošlogodišnjeg Božića koji je bio obilježen mjerama i pojavom delta soja, piše Metro. 

Izjave ministrice dolaze u trenutku kad u javnost cure priče o prošlogodišnjoj božićnoj zabavi u premijerskoj rezidenciji Borisa Johnsona gdje su sam Johnson i njegovo osoblje bili "poprilično veseli" unatoč činjenici što su u tom trenutku bile nametnute znatne mjere. 

Velika Britanija ima jednu od najcjepljenijih populacija na svijetu, a stručnjaci pozivaju građane na booster dozu. Zamjenica direktora britanske zdravstvene agencije dr. Jenny Harries pozvala je pak građane da smanje nepotrebna druženja s obzirom na zabilježene slučajeve soja omikron u Velikoj Britaniji. 

VIDEO: Izraelski znanstvenici: Cijepljeni s obje doze ili boosterom u zadnjih pola godine zaštićeni su od omikrona

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije