Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 5
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
HAKERSKI NAPADI
Povratak na članak

Britanija, SAD i Kanada napale Rusiju: Pokušavaju ukrasti cjepivo za COVID-19

U koordiniranoj izjavi Britanije, Sjedinjenih Država i Kanada napadi se pripisuju skupini APT29, poznatoj i kao "Cozy Bear" , za koju kažu da gotovo sigurno radi za ruske obavještajne službe

Komentari 8

XA
xaron
18:04 16.07.2020.

Izgleda da US i UK pripremaju javmost za gubitak trke za cjepivo. Zanimljivo je da izjave daju US i UK koji su najgori u korona krizi u svijetu i Europi. Vjerovati je da ovakve izjave treba da pokriju slabosti zdravstvenihh sustava ovih država.

VL
MP
Miroslav.P
17:11 16.07.2020.

Ahooj pve tri zemlje kaskaju jedno koplje iza Rusije. Opet kmecanje izgubili trku. Sinoc tu u Moskvi slusam na TV stanici. Cjepivo je skoro gotovo 15 Kolovoza cjepivo je gotovo prptiv CORONA 19 .Radi ga LABARATORI GAMALEJ ......GAMALEA u saradnjii sa vojno medicinskim centrom. Sve ide kako treba po planu i programu. . Posljednja grupa dodrovoljaca je na vakcinisanju do 30 Srp'nja je gotovo. Znaci 15 Kolpvoza cjepivo ce bit u upotrebi. I toje to Ameri moraju cit od Rusa. A napravise i ljel AVIFARIN vec ga koristi 60 zemalja najbolji od svih ljeci Koronu do 80% Sade ce domaci Amerikabci na noge.

VL
MP
Miroslav.P
21:55 16.07.2020.

mediterano imas jedinicu na kvadrat. Izgubili Ameri utakmicu sa Rujan nece kasirat milijarde. Ruje vec kasiraju na novom ljeku AVIFARIN. Sad ovoj trojki krivo preracunali se. Tamo je strava u Americi politicki i zdratveno dno.

VL
OP
opančar
16:40 17.07.2020.

bravo baćuška, svaka čast

VL
DU
Deleted user
21:08 16.07.2020.

eto nema sta nisu ukrali ti rusi i kinezi od zapada, jos samo demokraciju da ukradu i svi se selimo

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.