Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 14
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
preispituju metodologiju
Povratak na članak

Britanija prekida izvješća o umrlima od korone: Brojali su se i oni koje je pregazio autobus

Po sadašnjoj se metodologiji pacijenti pozitivni na koronavirus, ali su se oporavili, i dalje ubrajaju u umrle od koronavirusa

Komentari 3

DU
Deleted user
18:56 18.07.2020.

Znači, općenito Europa kao stari kontinent ima temeljnih problema čak i u brojanju, a o zaštiti medicinskog osoblja i nekakvih zaliha i plana u zaštiti stanovništva da i ne govorimo. Bitno da se svi skupa znamo narugati drugima.

VL
VL
vlaser
17:07 18.07.2020.

u hrvatskoj je to rijeseno. tko god UMRE " CASNI SUD " hdz-a ga posuo koronom i SVI ti ? UMRLI glasali PROTIV " DOKTORA " skore

VL
Avatar Posjetio Titov muzej-tko sam?
Posjetio Titov muzej-tko sam?
23:31 18.07.2020.

Eto, priznali su. I što sad? Hoće li se ispričati oni koji su se ismijavali i optuživali one koji to govore od početka?

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.