Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 134
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Stradao turist

Britancu u Petrčanima nos slomio konobar koji ga je gađao šejkerom

bomba
Arhiva VL
26.07.2010.
u 09:13

Prema dosadašnjim saznanjima britanski državljanin je ozljede zadobio u jednom kafiću u Petrčanima. Noćas je uhićen 21-godišnjak sa zadarskog područja.

ZADAR - Zadarska policija noćas oko 1.50 sati zaprimila je dojavu da je u Općoj bolnici Zadar liječničku pomoć zatražio 22-godišnji državljanin Velike Britanije koji je zadobio teške tjelesne ozljede.

– Prema dosadašnjim saznanjima ozljede je zadobio u jednom kafiću u Petrčanima. Noćas je uhićen 21-godišnjak sa zadarskog područja. Kriminalističko istraživanje je u tijeku – istaknuli su u zadarskoj policiji. 

Neslužbeno doznajemo, da je napadač Britanca pogodio još uvijek neutvrđenim predmetom u glavu te da je zadobio prijelom nosa. Britanac je, kako doznajemo, bio u alkoholiziranom stanju. 

Nakon kriminalističke obrade policija je utvrdila da je 21-godišnjak, koji u kafiću u Petrčanima radi kao konobar, u jednom trenutku, kada je 22-godišnji Britanac sa šanka uzeo bocu alkoholnog pića, zamahnuo posudom za miješanje koktela u pravcu njega i njegovih prijatelja. Posuda je Britanca udarila u glavu pri čemu je teže ozlijeđen.

 

Protiv 21-godišnjaka će nadležnom državnom odvjetništvu redovnim putem biti podnesena kaznena prijava zbog osnovane sumnje da je počinio kazneno djelo teške tjelesne ozljede.

 

Ključne riječi

Komentara 3

DM
dr_max
09:56 26.07.2010.

Dobio je sto je i zasluzio! Ovakvo agresivno i pijano smece bi u svojoj domovini dobilo zabranu ulaska u kafic. Ti Britanci su ekstremno agresivni u alkoholiziranom stanju i izazivaju redovito tucnjave po kaficima na svom otoku. Kafici na ulazu imaju liste s imenima i slikama onih koje osiguranje nesmije pustiti da udu. Takve goste netrebamo, Hrvatska ima dovoljno vlastitih kriminalaca i nasilnika.

HU
hunter
12:19 26.07.2010.

Tako je, treba ih mlatit na sve strane. Gamad, samo uznemiravaju radišne i napredne Dalmatince i tjeraju ih da rade.

BA
Bandit
12:33 26.07.2010.

He eheheheh eto vidis sad smo najebali ,nece vise engleska svita da nam dolazi sa funtama ajooooooooooojj.. No salu na stranu smatram da nije trebao tako zavrsiti,trebalo je pozvati policiju te ga pritvoriti za remecenje javnog reda i mira tera te ga ujutro pustiti sa povecom kaznom ...

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije