Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 133
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
agenti, pozor!

Britanci u novinama traže špijune – uvjet da znaju ruski jezik

špijuni
Foto: Reuters/PIXSELL (Ilustracija)
1/2
28.04.2014.
u 23:00

Britanska obavještajna služba MI5 objavila je oglas na svojoj web-stranici i u novinama u kojem traži analitičara za Rusiju

Britanska obavještajna služba MI5 objavila je oglas na svojoj web-stranici i u novinama u kojem traži analitičara za Rusiju!

Od kandidata se očekuje da znaju ruski, ali i da sve podatke dublje analiziraju, ne samo da ih prevode, kako bi se mogle donijeti prave odluke vezane za nacionalnu sigurnost. Agenti će biti dio istraživačkog tima.

>>MI5 i MI6 regrutirali bombaša "u donjem rublju"

Foto: Reuters/PIXSELL (Ilustracija)

Komentara 4

KI
Kissinger
07:57 29.04.2014.

e moje dijete SILVANICE -prije ispeci pa onda reci."traže špijune putem natjećaja(konkursa)".to možda rade naše obavještajune službe a MI5 ni u ludilu!razmisli malo ZAŠTO SAM U PRAVU.

MO
modovisisajteMaraschino
09:19 29.04.2014.

ja harašo, koming zi bliže....

Avatar Vojvoda Misic
Vojvoda Misic
16:29 29.04.2014.

@iran-hahahahahaaha...e vidi se da se razumes u kulturu i poznavanje stranih civilizacija hahahaha!!! pa covece koja je zemlja u svetu dala vise pisaca i svetske priznate literature, velikih kompozitora clasicne muzike, baleta i svih ostalih oblasti umetnosti i kulture negoo li Russia? ko i dan danas drzi i ima najvecu svetsku vojnu tehnologiju nego oni? vi ste u Iranu imali nekada Sah Rezu Pahlavija, i pokusao vas uciti kulturi jer je bio Persijac, ali vam je bio izglzda bolji Ajatola Homeini pa vas je na lep put izvzeo hahahahhaa....a to vam je potvrdio i Salman Razdi u svojoj knjizi ,,satanski spisi,,. ti nesto znas govoriti o Rusiji i njenoj tradiciji i kulturi?! pokrij se usima i cuti jadnice jadni. hahaha...

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije