Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 101
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Osumnjičen za prijevaru

Britanac priveden jer je otišao iz apartmana ne podmirivši dug od 49.000 kuna

Policija
Foto: Grgo Jelavic/PIXSELL
02.12.2016.
u 11:30

Policiji ga je očito prijavio 33-godišnji vlasnik apartmana, od kojeg je Britanac u nekoliko navrata posuđivao i novac koji nije vratio

Državljanin Velike Britanije (25) priveden je zbog sumnje u prijevaru, priopćila  je  PU dubrovačko-neretvanska. On je, naime, od početka studenog bio smješten u  jednom apartmanu na području Orašca, no usluge smještaja nije platio, već je otišao iz apartmana ne podmirivši račun.

Policiji ga je očito prijavio 33-godišnji vlasnik apartmana,  od  kojeg  je Britanac u nekoliko navrata posuđivao i novac koji nije vratio. Vlasnik apartmana oštećen je za 49.000 kuna. Britanac je priveden na kriminalističko istraživanje, a nakon što je ispitan na policiji predan je pritvorskom nadzorniku.

Vjerojatno mu slijedi i dovođenje pred suca istrage Županijskog suda u Dubrovniku radi određivanja istražnog zatvora. 

Ključne riječi

Komentara 1

VO
Volimrukomet
21:46 12.08.2017.

pa da , bas je tako dobro na jadranu, ako nemas gdje stanovati daju ti djabe, ako nemas hranu daju ti,l ako nemas lovu daju ti.. koje gluposti

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije