Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 176
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
požar u bribiru

Bribirca (56) života stajala zapaljena cigareta?

požar,bribir,josip školičić,vatrogasci (1)
Foto: Anton Ficko/HaloPix/PIXSELL
1/6
31.07.2012.
u 16:30

Susjedi kažu da je Josip Skoličić uživao u cigaretama i alkoholu. Izgorio je i njegov pas

Bribirac Josip Skočilić (56) smrtno je stradao u požaru kuće u Štalama 73, u kojoj je sam živio. Susjedi pretpostavljaju da je za J. Skočilića bila kobna zapaljena cigareta budući da je bio strastveni pušač, a usto su vatrogasci u kuhinji zatekli kauč u plamenu. Kako bilo, pojedinosti će biti poznate nakon dovršetka istražnih radnji.

Vatrogascima u približno kilometar udaljenom vatrogasnom domu dojava susjeda o požaru stigla je u 12.20 sati. Do kuće su već stigli majka i brat J. Skočilića, a vatrogasac koji je prvi ušao u kuću na nesretnikovo je beživotno tijelo naišao već u hodniku. Izvukao ga je iz kuće, ali više mu se nije moglo pomoći. Izgorjela su mu stopala i noge, no prije toga sigurno se ugušio, pretpostavlja vatrogasac. U kuhinji su izgorjeli kauč i pod ispod njega, kuhinjski elementi i aparati su se "istopili", rekao nam je.

Prema priči susjeda, J. Skočilić nakon razvoda živio je sam, a imao je i sina. Kažu da je uživao u cigaretama i alkoholu pa stoga misle da ga je na kraju to i stajalo života. Uza nj vatrogasci su pronašli i mrtvog vjernog čovjekova pratitelja psa.

Ključne riječi

Komentara 1

CH
chemica
17:17 31.07.2012.

Žao mi je peseka. Ubila ga gazdina "superiorna" inteligencija.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije