Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 0
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
sabotirali kočnice

Breivikov odvjetnik: Pokušali su me ubiti!

'self-confessed mass murderer and right-wing extremist Anders Behring Breivik talks with his defence lawyer Geir Lippestad in the courtroom on the fifth-day of his murder trial in Oslo on April 20, 20
AFP/PIXSELL
17.09.2012.
u 09:01

– Vozio sam tolikom brzinom da se nisam stigao uplašiti – kazao je Geir Lippestad.

Odvjetnik koji je zastupao norveškog masovnog ubojicu Andersa Breivika otkrio je da ga je netko pokušao ubiti sabotiravši kočnice na njegovu biciklu, prenosi The Sun. Geir Lippestad (48) rekao je da mu se to dogodilo samo nekoliko tjedana nakon što je preuzeo Breivikov slučaj. Kaže da je tada, vozeći se na posao, jurio biciklom nizbrdo i shvatio da se ne može zaustaviti. Stoga je bio prisiljen skrenuti u jedan jarak. 

– Vozio sam tolikom brzinom da se nisam stigao uplašiti – kazao je Lippestad.

>>Objavili knjigu sa 7000 e-mailova masovnog ubojice Breivika

Sud u Oslu proglasio je prošlog mjeseca norveškog masovnog ubojicu Andresa Breivika krivim za smrt 77 osoba i mentalno ubrojivim te ga osudio na zatvorsku kaznu od 21 godine.

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije