Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 187
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
16.06.2014. u 14:00

Kada Tina Katanić počne govoriti, jedino što vam preostaje je da se počnete moliti Bogu da ne pogriješi.

Znam da to nije nešto čime bih se trebao javno hvaliti i kako već pomalo graniči s dijagnozom, ali svejedno priznajem da sam u subotu gledao tri i pol utakmice. Nakon prvog poluvremena susreta između Japana i Bjelokosne Obale, koji je završilo negdje oko četiri sata u nedjelju ujutro, više nije išlo. Umoran i predoziran nogometom jednostavno sam zaspao.

Uglavnom sam zadovoljan nogometom, ali to ne bih mogao reći i za HTV-ovu Brazuku. Zapravo, i u Brazuki ima pobjednika, ali i onih koji su svojim lošim nastupom deklasirali sami sebe kao što je Nizozemska uništila Španjolsku. Voditelj Bruno Kovačević ugostio je u zagrebačkom studiju stručne komentatore Igora Štimca i Elvisa Scoriju. Sve je to bilo korektno, ali kao da nema više one strasti i energije. Štimac je samo malo živnuo kada je “recitirao” engleski sastav.

Volio bih da mogu reći da mladu Tinu Katanić nije samo lijepo vidjeti na TV ekranu, nego i da je dobra voditeljica, ali ne mogu. Kada ona počne govoriti, jedino što vam preostaje je da se počnete moliti Bogu da ne pogriješi. Valjda je i nakon najavljenih mjera štednje ostala govorna služba na HTV-u. Molim ih da pripaze na to kako Tina naglašava riječi “zaviriti” i “ohrabriti”. Zato me oduševila Mila Horvat koja je postala rasna sportska reporterka. Ne smetaju joj brazilska vrućina i sparina. Što se ne bi moglo reći za Dragu Ćosića i Gorana Vlaovića koji su iz Manausa komentirali utakmicu između Engleske i Italije. Dobro je što je nesnosna amazonska vlaga malo umrtvila uvijek egzaltiranog Ćosića pa ga tako dovela u “normalu”. Ceh je platio račanovski sporogovoreći Vlaović koji je bio još usporeniji.

PLUS

Nedjeljom u dva, HTV1. Dobro je čuti glas razuma i kada smo na vrhuncu nogometne euforije. Tim više što je o “nogometnom ludilu” govorio bivši nogometaš Ivan Ergić.

MINUS

Hakuna Matata, HTV3. Repriza putopisne reportaže autorice Petke Coner o teškom životu u istočnoj Africi. Autorica je prilično angažirana, ali na kraju ipak nedovoljno uvjerljiva.

>> Rekonstrukcija Vlade smije se ignorirati, ali Slavonija ne

Ključne riječi

Komentara 70

ZA
zahira45
14:38 16.06.2014.

Ljepotica zaslugom prirode majke...eto ulaznica da se glumi svašta. Grozna je za ovaj posao voditeljice ili čega god...Očito neka jaka špaga, sramota. Al....možda se i popravi što bi rekla moja baba.

Avatar usainbolt
usainbolt
14:56 16.06.2014.

Pred 4 godine kad naše repke nije bilo na SP-u emisija je bila 5x bolja, bila je publika u studiju, bilo je puno zabave, Pervan, Ćiroklada, stvarno je bilo dobro, ovo sad je sramota. I di su našli Vlaovića da bude sukomentator, uništi mi čovjek utakmicu sa svojim glupim komentarima.

OB
Objektivno...
07:40 16.06.2014.

... i meni ta Tina... ma bojim se da bi svaki čas u tim štiklama mogla uganuti nogu u gležnju pa da ne može nastupiti do kraja prvenstva

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije