Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 95
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
tako se to radi
Povratak na članak

Brazilska predsjednica Rousseff donijela drakonski zakon za obiteljske nasilnike

Novi zakon donosi termin femicid, predstavljen kao sistemsko ubijanje i zlostavljanje žena. Sličan zakon donesen je i u drugim zemljama Latinske Amerike, Salvadoru, koji ima najveću stopu ubojstava žena u svijetu

Komentari 1

Avatar Honduras
Honduras
09:07 10.03.2015.

"Sličan zakon donesen je i u drugim zemljama Latinske Amerike, Salvadoru, koji ima najveću stopu ubojstava žena u svijetu." - znači Salvador "su druge zemlje Latinske Amerike"??? malo pismenosti ne bi bilo na odmet ovoj novinarki. ako napiše "i ui u drugim zemljama Latinske Amerike" to podrazumijeva da tih "drugih zemalja" ima više od jedne.

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.