Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 2
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Top destinacija

Brazilcima draža Hrvatska i od Floride i Velike Britanije

turisti portal (1)
Nel Pavletic/PIXSELL
18.04.2013.
u 15:22

Brazilski turistički novinari dodijelili Hrvatskoj prestižnu nagradu za najbolju međunarodnu destinaciju za turiste iz Brazila.

Žiri Udruženja brazilskih turističkih novinara proglasio je Hrvatsku najboljom međunarodnom destinacijom za turiste iz Brazila, dodijelivši joj priznanje u sklopu godišnjih nagrada „Najbolje od turizma". Nagrada će biti dodijeljena na posebnoj svečanosti koja će se održati 7. svibnja u Sao Paolu.

Ova se nagrada, koju već 28 godina dodjeljuje Brazil Travel News, medijska grupacija pod čijim se krovom nalazi nekoliko vodećih brazilskih turističkih časopisa i televizijskih emisija, smatra najvećim i najvažnijim turističkim priznanjem u Brazilu, kažu iz Hrvatske turističke zajednice .

Proteklih je godina ovo priznanje uručeno tradicionalno popularnim odredištima za goste iz Brazila, poput Orlanda, Velike Britanije i Floride.

Priznanje prati i pojačana medijska promidžba unutar programa grupacije Brazil Travel News u narednih nekoliko mjeseci, čime će Hrvatsku upoznati još veći broj turoperatora, agenata i drugih članova industrije, kao i samih turista.

O atraktivnosti Hrvatske kao turističke destinacije, poručuju iz Turističke zajednice, svjedoči i kontinuirani rast broja posjetitelja i broja noćenja s tržišta Brazila u proteklih nekoliko godina. Tako je u 2011. broj dolazaka brazilskih turista porastao za 56%, dok je broj noćenja porastao za 59%, a trend rasta nastavio se i u 2012., kad je u odnosu na 2011. Hrvatsku posjetilo 44% više turista, koji su ukupno ostvarili 31% više noćenja.

>>Dodjeljivat će se novac za razvoj nerazvijenih turističkih područja

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije