Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 136
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
cijepljeno 13% stanovnika
Povratak na članak

Brazil drugi u svijetu s više od 400 tisuća mrtvih u epidemiji, bolnički kapaciteti na rubu kolapsa

Širenju zaraze pogoduje soj koronavirusa P.1 otkriven upravo u Brazilu za koji se vjeruje da je 2,5 puta zarazniji od originalne varijante koronavirusa

Komentari 4

SI
sisavac
11:29 30.04.2021.

smrtnost u godinu dana bolesti manja od 0,2%... kao što je i u drugim zemljama. kod nas recimo. po ničemu ne odskaču od drugih. samo vam još kina smeta, a, kako to da kod njih nema mrtvih po cestama... a brojniji od indijaca su. kinezi se sa pandemijama bore desetljećima, i nema tu popuštanja, ali niti filozofiranja.

VL
JO
jorgen
09:22 30.04.2021.

Neka Bolsonaro objasni zašto je na zahtjev Amerikanaca stopirao odobravanje Sputnik V cjepiva (odobrenog u 60 država), žrtvujući tisuće svojih građana iz geopolitičkih razloga. Toliko mu je bitno dodvoravanje SAD-u da je spreman žrtvovati svoje stanovništvo, a već smo vidjeli kako je među prvim odlukama kada je došao na vlast bilo dopuštanje uništavanja Amazone od strane američkih tvrtki. Izdajica.

VL
DU
Deleted user
12:51 30.04.2021.

U Rusiji nema nikakvih zatvaranja i ograničenja sve radi normalno putin je odbio sudjelovati u globalnom resetu koju provodi Amerika i europske zemlje

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.