Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 19
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
bjelovar

Brat Vinko u raspadnutom lešu prepoznao sestrino tijelo

leš u bjelovaru (1)
Foto: Damir Špehar/PIXSELL
1/3
13.09.2010.
u 11:00

Nesretna žena bila je dugogodišnji psihički bolesnik i od kuće je odlutala još 26. kolovoza u večernjim satima.

BJELOVAR – Kako je potvrdio Vinko Grgić iz Novih Skucana pokraj Bjelovara, raspadajuće tijelo jučer pronađeno u šumi Bedenik u neposrednoj blizini ribnjaka Pulman u Hrgovaljanima posmrtni su ostaci njegove 50-godišnje sestre Jele Grgić. Nesretna žena bila je dugogodišnji psihički bolesnik i od kuće je odlutala još 26. kolovoza u večernjim satima. Brat Vinko, njezin zakonski skrbnik, nestanak je prijavio sutradan ujutro od kada za njom traje neuspješna potraga.

Jutros su ga pozvali na prepoznavanje i, kako tvrdi, iako je tijelo bilo u neprepoznatljivu stanju, zaključio je da je riječ o njegovoj sestri. Osim po odjeći i obući identitet je potvrdio i na temelju fotografije bratove kćeri koja je pronađena u sestrinu džepu.

Iz policije su nam potvrdili da na jutrošnjoj obdukciji na tijelu nisu uočeni tragovi nasilja, no i pored toga će napraviti dodatna vještačenja kako bi se utvrdio točan uzrok smrti.

Nisu htjeli potvrditi ni identitet osobe ističući da će to učiniti tek nakon provedene analize DNK. Očito da je nedavni splitski slučaj ostavio traga te policija identitet više ne otkriva samo na temelju prepoznavanja članova obitelji.

 

 

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije