Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 9
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
UBOJSTVO U GAJNICAMA

Brat osumnjičenog: Nije mi jasno što žena ima raditi tako kasno vani

peruanska ulica,gajnice,policija (1)
Goran Stanzl/PIXSELL
11.02.2013.
u 16:32

Damir Brezak nije baš pokazao razumijevanje za svoju brutalno ubijenu šogoricu

Damir Brezak, brat Zdravka Brezaka, optuženog da je brutalno na smrt zatukao svoju suprugu Danijelu lani u veljači i to zbog toga što se htjela razvesti, svjedočio je danas na zagrebačkom Županijskom sudu. Opisivao je brak i suživot Brezakovih, ne pokazavši baš razumijevanje za svoju brutalno ubijenu šogoricu.

– Za njihov brak moglo bi se reći da je bio moderan. To i nije bio brak jer je svatko bio na svojoj strani. Zdravko je često bio u Zagorju kod roditelja, a njegova je supruga radila vikendima i kasno navečer. Moja supruga nekoliko je puta znala ići po nju navečer jer nije imala prijevoz. A meni nije jasno što žena ima raditi tako kasno navečer vani – kazao je svjedok. Iskazao je zatim da se Danijela Brezak, kako je rekao, bavila svim i svačim.

– Neko je vrijeme prodavala knjige. Pa tko kupuje knjige u 22 sata? – zapitao je svjedok sebe i sve ostale u sudnici.

Kazao je da on za eventualne financijske probleme svog brata nije znao, iako je bratu povremeno znao posuđivati novac. Govoreći pak o bračnom životu svog brata, Damir Brezak je kazao da njegov brat o svojoj ženi nije ružno govorio, već je imao puno razumijevanja za nju. Šogoricu je zadnji put živu vidio na obiteljskom roštilju.

– Tražila me da razgovaram s njim jer joj je počeo prijetiti zbog razvoda. Otišao sam do njega jer sam mu htio reći da razvod nije kraj svijeta, jer sam se i ja rastajao. No nisam ga našao u stanu – kazao je svjedok.

Dan nakon što je išao k bratu i nije ga našao, njegova šogorica nađena je mrtva. Bila je brutalno izudarana te na kraju udavljena rukama i jastukom. Njezin suprug, kojem je sada sudi za ubojstvo, nekoliko je dana bio u bijegu, da bi na koncu bio uhićen u Zagorju.

>> Optuženi za ubojstvo supruge je narcis niskog samopoštovanja

Komentara 4

GU
gugu
20:07 11.02.2013.

bratu nije očito jasno da ima brata *****ata, mnogi se rastanu i žive svako svoj život kao što ga živi i on sam jer navodi da je rastavljen. Brat mu je "svetac" vjerojatno

MA
macor
16:55 11.02.2013.

A meni nije jasno što žena ima raditi tako kasno navečer vani – kazao je svjedok. ---- Patnja ove zene je bila velika. Talibani je osudili i svojom rukom kaznu izvrsili.

MR
mrnmarina
16:59 11.02.2013.

Svako malo neka žena bude ubijena . Kada će se tome stati na kraj. Muškarac prijeti i ne može mu se NiŠTA . Zar ovaj brat opravdava svog brata- ubojicu , jer mu je žena bila vani , zamisli, do 10 . Možda je radije šetala po vani , jer je znala da živi sa psihopatom i da bi joj mogao doći glave. Kao što se na žalost i dogodilo.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije