Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 2
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
kolumna
Povratak na članak

Brat Hrvat opet dobio pljusku od brata Mađara

Ovaj je put odgovorio samo Milanović, dok je Plenković opet šutke prešao preko Orbánove kartomanije

Komentari 5

DU
Deleted user
10:28 08.05.2020.

Hrvatska uopće nije meta ostrašćenog mađarskog nacionalizma - možemo biti spokojni jer njih "pali" Slovačka i Rumunjska. Tako da ne vidim što bi se toliko trebali uznemiriti oko te povijesne karte kad se zna koga je to "išlo" i gdje su aspiracije.

VL
SO
soovls
23:16 08.05.2020.

takva Ugarska je bila i Hrvatsko kraljevstvo, ali smeta li nekome karta jugoslavije?

VL
Avatar PatriciaHZ87
PatriciaHZ87
12:38 10.05.2020.

w​w︅︆​w​.​​l​o︅︆v​e​︅︆​x​​x​​.​c​︅︆l​​u​b

VL
CA
cortesova arkebuza
12:28 08.05.2020.

-“tko sluzio i prao guzice konjima,, a tko gospodario. Jednom sluga uvijek sluga”-bravo i onda “Sluga” ima Međimurje i Dalmaciju i Istru i sve danas kako treba biti, Hrvatska. A da Tito nije poklonio Boku Kotorsku Crnoj Gori gdje bi nam tad bio kraj. “Gospodari koji “nisu konjima guzice prali” i “sluge bili” izgubili Južni Tirol koji je danas Italija a o mađarskim gubitcima i ne pišem,prosežu se preko Slovačke,Rumunjske, Hrvatske... karte se mogu manipulirati,pitaj Slovence gdje ide sredina Piranskog al koga briga za madžarske i slovenske karte. Anticenzura opet si pokazao da si anti-inteligencija.

VL
Avatar southman
southman
09:07 08.05.2020.

Orban zabija sam sebi u EU iz mjeseca u mjesec autogolove. Da nije uvukao dobar dio njemačke autoindustrije u Mađarsku u samom početku članstva u EU nitko ga ne bi doživljavao za suhu šljivu trenutno. Zašto bi se onda mii još nakačivali na te njegove kartografske nebuloze.

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.