Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 9
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Dubrovački HSS

Branko Hrg iz stranke izbacio Željka Raguža

branko hrg
Foto: Robert Anić/PIXSELL
12.02.2015.
u 08:58

Branko Hrg odluku je donio prema čl. 13 Statuta HSS-a

Predsjednik HSS-a Branko Hrg (na fotografiji) jučer je suspendirao Željka Raguža iz članstva stranke i to zato što su "njegovi postupci tijekom pregovaračkih procesa s političkim strankama u Gradu Dubrovniku izašli izvan okvira međustranačkih pregovora za političke funkcije (gradonačelnika i njegove zamjenike, vijećnike i člana Gradskog vijeća Grada Dubrovnika) te nadišli djelovanje HSS-a u Gradu Dubrovniku. Željko Raguž nanio je nepopravljivu političku štetu ugledu stranke u cjelini."

Branko Hrg odluku je donio prema čl. 13 Statuta HSS-a. 

>> Vlahušić se kandidira unatoč presudi u aferi Šipan

Komentara 8

Avatar Slito
Slito
09:41 12.02.2015.

Ne suspendirati,.. nego izbaciti iz stranke. Krimos sa pravovaljanom presudom (nije bitno uvjet ili ne) se kandidira za gradonacelnika,a ovaj supljoglavac Raguz ga podupire. Sta jos necemo dozivjeti u ovoj nasoj jadnoj drzavi.

BK
B Kosa
17:09 12.02.2015.

cestitka branku kada se mnogi hrvati trude da domoljubne stranke dodu u hr sabor i vidimo da jugovici dobivaju milionski broj glasova Raguz in daje podrsku

LU
lunar777
10:48 12.02.2015.

S ovim ste se (HSS) oprali, ali samo manjim dijelom...

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije