Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 6
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Autohtoni pravaši pozivaju

Branitelji, sklonite ili uništite sve dokumente

Oluja
22.12.2009.
u 16:25

Autohtona hrvatska stranka prava tvrdi da je u Hrvatskoj istraživački tim iz Švedske koji traži dokaze da je Domovinski rat i rat u BiH bio zločinački, a istragu im je, tvrde, odobrila i omogućila Vlada RH.

Autohtona hrvatska stranka prava poziva sve zapovjednike hrvatskih snaga da sklone ili unište svu dokumentaciju jer se očekuje i da će istraživački tim iz Švedske krenuti u premetačine kuća i stanova, piše u priopćenju kojim se Autohtona hrvatska stranka prava oglasila na svojoj internetskoj stranici.

Pozivajući se na pouzdane izvore informacija, A-HSP tvrdi da je u Hrvatskoj trenutačno istraživački tim iz Švedske koji traži dokaze da je Domovinski rat i rat u BiH bio zločinački. Prema tim izvorima, Vlada RH odobrila je i omogućila švedskim istražiteljima pristup u arhiv Dokumentacijskog centra za Domovinski rat i odobrila pristup svim dokumentima pod krinkom traženja topničkih dnevnika.

Švedski istraživački tim, kako stoji u priopćenju autohtonih pravaša, pod pokroviteljsvom stranih centara moći istražuje aktivnosti HOS-a, HV-a i HVO-o na području Bosne i Hercegovine.

Ključne riječi

Komentara 22

BO
Bojovnik
23:32 22.12.2009.

Ma ako i postoje, kod mene mogu dobiti ono kaj visi preko dva, plus sitnu sačmu pod bubrege.

KA
kajinx
17:19 22.12.2009.

Kako uništiti Hrvatsku? Na sve važne položaje treba postaviti najodvratnije ljude, mrzitelje Hrvatske, pa onda uništavati ponosni narod. To se događa sustavno na svim poljima, od sporta do privrede, školstva, politike i zdravstva. Sada možemo dodati i Domovinski rat. Pokvarenana banda neće nikad stati dok ih sve ne smjenimo, počevsi od Sabora gdje je 122 člana Sabora glasalo za poklanjanje Hrvatskog mora pokvarenjacima sa sjevera.

SR
Sime Raljevic
20:23 22.12.2009.

A.Senoa je pisao u onoj pijesmi \"Groblje Hrvata\" Kad bijese silna vojska Sveda Na Njemacku se slegla I s njima dosla glad i bijeda Svud davila i zegla Tad gosti nepoznati Navalise HRVATI! Bilo ih je kao pijeska Sa rojem rojem roj se bijesno treska Tu bilo tuce do tri dana Tu Svedska slava pokopana Hrvacanin je smrvi, sad njega jedu crvi. Stoljeca su prosla, ali izgleda Svedjani to nisu zaboravili. Danas u 21. stoljecu stavljaju se na stranu dusmana roda mog i traze na bilo koji nacin REVANS! Sime---BOYERO!

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije