Naslovnica Vijesti Hrvatska

Branitelji, sklonite ili uništite sve dokumente

Autohtona hrvatska stranka prava tvrdi da je u Hrvatskoj istraživački tim iz Švedske koji traži dokaze da je Domovinski rat i rat u BiH bio zločinački, a istragu im je, tvrde, odobrila i omogućila Vlada RH.
22. prosinca 2009. u 16:25 22 komentara 4 prikaza
Oluja

Autohtona hrvatska stranka prava poziva sve zapovjednike hrvatskih snaga da sklone ili unište svu dokumentaciju jer se očekuje i da će istraživački tim iz Švedske krenuti u premetačine kuća i stanova, piše u priopćenju kojim se Autohtona hrvatska stranka prava oglasila na svojoj internetskoj stranici.

Pozivajući se na pouzdane izvore informacija, A-HSP tvrdi da je u Hrvatskoj trenutačno istraživački tim iz Švedske koji traži dokaze da je Domovinski rat i rat u BiH bio zločinački. Prema tim izvorima, Vlada RH odobrila je i omogućila švedskim istražiteljima pristup u arhiv Dokumentacijskog centra za Domovinski rat i odobrila pristup svim dokumentima pod krinkom traženja topničkih dnevnika.

Švedski istraživački tim, kako stoji u priopćenju autohtonih pravaša, pod pokroviteljsvom stranih centara moći istražuje aktivnosti HOS-a, HV-a i HVO-o na području Bosne i Hercegovine.

Uber
Usluga prijevoza
Ispovijesti sa stražnjih sjedala: Aplikacija koja nam je spasila glavu
  • Bojovnik:

    Ma ako i postoje, kod mene mogu dobiti ono kaj visi preko dva, plus sitnu sačmu pod bubrege.

  • kajinx:

    Kako uništiti Hrvatsku? Na sve važne položaje treba postaviti najodvratnije ljude, mrzitelje Hrvatske, pa onda uništavati ponosni narod. To se događa sustavno na svim poljima, od sporta do privrede, školstva, politike i zdravstva. Sada možemo dodati i Domovinski rat. Pokvarena ... prikaži još!na banda neće nikad stati dok ih sve ne smjenimo, počevsi od Sabora gdje je 122 člana Sabora glasalo za poklanjanje Hrvatskog mora pokvarenjacima sa sjevera.

  • Sime Raljevic:

    A.Senoa je pisao u onoj pijesmi \"Groblje Hrvata\" Kad bijese silna vojska Sveda Na Njemacku se slegla I s njima dosla glad i bijeda Svud davila i zegla Tad gosti nepoznati Navalise HRVATI! Bilo ih je kao pijeska Sa rojem ... prikaži još! rojem roj se bijesno treska Tu bilo tuce do tri dana Tu Svedska slava pokopana Hrvacanin je smrvi, sad njega jedu crvi. Stoljeca su prosla, ali izgleda Svedjani to nisu zaboravili. Danas u 21. stoljecu stavljaju se na stranu dusmana roda mog i traze na bilo koji nacin REVANS! Sime---BOYERO!