Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 46
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Sretan Božić!

Branitelji prosvjednici uputili čestitku i pozvali građane na polnoćku i slavlje u Savsku 66

Đuro Glogoški
Foto: Duško Jaramaz/Pixsell
1/2
24.12.2015.
u 08:29

Čestit Božić i sretnu Novu 2016. godinu žele vam hrvatski branitelji prosvjednici i članovi njihovih obitelji! 100% za Hrvatsku!"

"Maleno djetešce donijelo je radost cijelom svijetu kada je riječ ljubav postala tijelo. Dječje srce probudilo je nadu, osjećaj topline razlio se svijetom. Božićno vrijeme nas uvijek iznova podsjeti kako je svijet lijep i pun čuda, kada nas na putu života vodi Božja ljubav. Čudo novog, svijetlog očekivanja, najljepša je priča ovoga svijeta.

Neka božićni zvukovi zvona donesu radost koja će nam uvijek davati nadu, jer Božić je nada u radosti, ljubavi, svjetlost i mir. Čestit Božić i sretnu Novu 2016. godinu žele vam hrvatski branitelji prosvjednici i članovi njihovih obitelji! 100% za Hrvatsku!"

Tim su riječima branitelji prosvjednici uputili božićnu čestitku i pozvali sve da im se pridruže na slavlju u braniteljskom šatoru na Trgu Nevenke Topalušić (Savska 66). Misu polnoćku predvodit će don Tihomir Šutalo. 

"Pozivamo vas da radosno proslavimo rođenje Isusovo zajedno s hrvatskim braniteljima prosvjednicima i članovima njihovih obitelji u braniteljskom šatoru na Trgu Nevenke Topalušić (Savska 66)."

 

Komentara 99

DU
Deleted user
08:46 24.12.2015.

Svim braniteljima želim Blagoslovljen Božić i sretna Nova 2016 godina.

MI
mirrro
09:17 24.12.2015.

drago mi je da su branitelji docekali svoj dan i svu im srecu želim,da se vrate konacno svojim kucama i na miru i radosti proslave Božic i novu 2016.godinu

MI
mirrro
09:18 24.12.2015.

nigdje se ne oglasava ministar matic i njemu želim sretan Božic

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije