Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 35
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
ČESTITALI NA USPJEHU
Povratak na članak

Branitelji napravili spot podrške nogometašima

Poručujemo kako ćemo ih i dalje vjerno pratiti i navijati za njih – stoji u njihovoj objavi

Komentari 7

BU
Bubalamala
14:46 06.07.2018.

Velike riječi, hvala Vam !

VL
AG
Agricola
18:30 06.07.2018.

Nisu to branitelji nego pripadnici dviju udruga. I to profiterskih a ne braniteljskih na čelu s Jovom Klemom. Ja kao branitelj dajem punu potporu hrvatskoj nogometnoj reprezentaciji a "podrška" se može dati Srbima i možda Muslimanima iz Bosne. Pravi hrvatskiski branitelji su ginuli da se u hrvatskoj državi može slobodno govoriti hrvatskim jezikom, a ne da bi Klem huškao ljude u šator i da bi nakon 550 dana, u kojem nijednom nisu spomenuti ni Praljak ni Petković, žderao i lokao s Fredom Matićem i oni Vidovićem podrumašem iz Šibenika, i da bi epilog bio takav da Klem dobije koncesiju za osiguravanje one Sodome i Gomore na Zrću, a mi branitelji koji smo u toj sramoti odbili sudjelovati skupa s njima etiketu partizančina iz SUBNOR- a. Jugomilicioner Jovo Klem!

VL
LU
lucio2
13:06 07.07.2018.

Njima je bolje da šute

VL
Avatar sindarela
sindarela
15:42 06.07.2018.

Moš mislit šou do neba

VL
IG
Igggy
14:53 06.07.2018.

A da se, konačno šatoraši prime posla??

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.