Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 5
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Plakati diljem zemlje

Branitelji iz Savske poručili 'Nije isto' par sati prije izborne šutnje

Plakati 100% za Hrvatsku
Foto: Slavko Midzor/PIXSELL
1/2
09.01.2015.
u 22:45

Iako se iz poruka da zaključiti da branitelji iz Savske 66 poručuju biračima za koga da glasuju na predsjedničkim izborima i to svega par sati prije izborne šutnje, jedan od organizatora plakatiranja Ante Deur to opovrgava

Diljem Zagreba, ali i cijele Hrvatske večeras su oblijepljeni jumbo plakati u organizaciji branitelja iz šatora u Savskoj 66. Na svima stoji isti popis - 100% za Hrvatsku (Udruga stopostotnih ratnih vojnih invalida) te slogan "Nije isto" uz različite poruke - Region ili Hrvatska, građanski rat ili Domovinski rat, krvnik ili žrtva, agresor ili branitelj, mržnja ili ljubav, registar agresora ili registar branitelja.

Iako se iz poruka da zaključiti da branitelji iz Savske 66 poručuju biračima za koga da glasuju na predsjedničkim izborima i to svega par sati prije izborne šutnje, jedan od organizatora plakatiranja Ante Deur, predsjednik Zbora gardijskih brigada, to opovrgava. - Mi na ovaj način šaljemo poruku koju već 88 dana pokušavamo prenijeti predsjedniku države, premijeru i predsjedniku sabora da branitelji i agresori nisu isto, da majke koje još uvijek čekaju sinove i krvnici nisu isto. Također smo na ovo ponukani i tim da je jednom predsjedničkom kandidatu bliža Dokumenta od nas branitelja - kazao je Deur.

Dodao je da im nije cilj poručiti građanima za koga da glasuju jer vjeruje da oni već znaju tko će zastupati nacionalne interese.

Komentara 102

Avatar Chupacabra
Chupacabra
07:20 10.01.2015.

Region ili Hrvatska,..... građanski rat ili Domovinski rat,..... krvnik ili žrtva, .....agresor ili branitelj,.... mržnja ili ljubav,.... registar agresora ili registar branitelja.... 100% za HRVATSKU..... 100% za KOLINDU....

RO
Rodaletic
01:22 10.01.2015.

Uopće nije bitno tko ce za koga glasati,ali ostavite invalide na miru,posebno 100% HRVI. Možda bi VI voljeli na njihovo mjesto! ? !? Ja ne,ni za 240.000 kuna mjesečno! Zao mi je sto oko nas ima puno vise invalida "u glavu" ! Većina nažalost to vješto prikriva! Dok ne počnu komentirati ono o čemu pojma nemaju!! Imam u obitelji jednog ranjenog u kuk a jednog u "glavu" (PTSP). Ni za njihovih 4-5 tisuća nikada se nebih mijenjao! Valjda je i njihova mirovina "velika". Sreća da to ministri u Vladi i saborski zastupnici znaju pa od svojih malih placa ( o PRIMANJIMA da ne govorim) svaki mjesec na adresu jednog od njih pošalju nešto od svoje crkvice....možete li to zamisliti!?? NE?!? Niti ja...samo PRVOG APRILA !! :(

PI
pinkec
06:02 10.01.2015.

Vrlo mudro, a vjerujem i ucinkovito! U Domovinskom-obrambenom ratru smo pobijedili na veliko iznenadjenje svih sila i 'strucnjaka', a sad cemo opet u ovom novom psiholoskom ratu, kojeg tek ucimo, ali brzo i majstorski, jer smo genijalci! Smrt fashizmu -mu - sloboda ( i Hrvatskom) narodu!

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije