Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 51
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Europska komisija
Povratak na članak

“Branite vrijednosti EU kao što je Duckadam 1986. branio penale”

Predsjednik Europske komisije rekao je Rumunjima: "EU je kompromis, ali kompromisa nema u ljudskim pravima, vladavini prava i borbi protiv korupcije".

Komentari 6

I1
ing-12345
14:03 12.01.2019.

Ovo su EU vrijednosti koje bi trebali braniti: 1. Slobodan neograničeni ulaz ilegalnih muslimanskih imigranata u EU 2. Neželjenu raspodjelu ovih imigranata na sve članice EU 3. EU parlamentarce sa mjesećnom plačomod 10.000 eursa koji se seli svaki tjedan izn iz Strasbourga u Brisel i obrnuto i gdje EU parlamentarci ne žele podnositi izvješće na što su potrošili mjesečno dodatnih 4.000 naših eura. 4. Nejednakost između EU članica gdje je jednima dozvoljeno kršenje financijskih pravila u svezi proračuna ( Francuska) a drugima nije. 5.Ograničavanje rada tako da se zahjevaju iste plaće za sve izaslane radnike u razvijenim zemljama EU 5. Preseljenje EU proizvodnje u Kinu i zatim neograničen uvoz iz Kine svih roba bez carine 6. Nametanje lijevih komunističkih ideja i homoseksualizma 7. Vladavinu ne izabranih birokrata ( EU komisija na čelu sa Junckerom) nad svim građanima EU .. Samo bi totalni idioti koji nisu dio birokratskog EU aparata branili ove EU "vrijednosti"

VL
Avatar GRDASIC
GRDASIC
18:14 12.01.2019.

Ovaj naroljani lik na slici Jean Claude misli da je natčovjek odnosno ibermensch, čudno da već nije počeo kuštrati kosu dami.

VL
Avatar neidemdalje
neidemdalje
19:18 13.01.2019.

koje vrijednosti EU ? da postoje neke vrijednosti britanci ne bi tražili izlaz ... postoji samo interes velikih sila

VL
Avatar neurazumljiv
neurazumljiv
03:00 13.01.2019.

Interesi Evrope se brane u Francuskoj, ovo su prodane duše.

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.