Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 94
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
imao dobre namjere

Branio prijatelja od trojice pijanih mladića pa si propucao nogu

\'pistolj, razbojnik\'
Arhivska fotografija
22.10.2012.
u 14:52

Protiv trojice mladića s područja Lekenika podnesen je optužni prijedlog zbog remećenja javnog reda i mira, a također je prekršajno prijavljena i konobarica u kafiću koja je osobama pod vidnim utjecajem alkohola posluživala alkoholna pića

Kako bi obranio prijatelja kojeg su na terasi kafića napala trojica alkoholiziranih mladića, 29-godišnjak je ispalio hitac u zrak, a nakon toga si, u međusobnom naguravanju slučajno propucao nogu!

Događaj je to o kojem je izvijestila policija, a odigrao se na terasi ugostiteljskog objekta u Dužici, općina Lekenik, u nedjelju malo iza ponoći.
Trojica mladića s područja Lekenika u dobi od 19, 22 i 24 godine najprije su fizički napali 37-godišnjeg Splićanina, udarajući ga rukama i nogama po tijelu. Kako bi obranio prijatelja, 29-godišnji muškarac sa sisačkog područja iz pištolja, koji neovlašteno posjeduje, ispalio je hitac u zrak. U naguravanju je ponovno ispalio i drugi je hitac pogodilo 29-godišnjaka.

Zbog zadobivene prostrijelne rane lijeve potkoljenice, koja je kvalificirana kao lakša tjelesna ozljeda, zadržan je na liječenju u sisačkoj Općoj bolnici.

Protiv trojice mladića s područja Lekenika podnesen je optužni prijedlog zbog remećenja javnog reda i mira, a također je prekršajno prijavljena i konobarica u kafiću koja je osobama pod vidnim utjecajem alkohola posluživala alkoholna pića.

Optužni prijedlog podnesen je i protiv 29-godišnjaka zbog neovlaštenog pucanja na javnom mjestu te počinjenog prekršaja iz Zakona o oružju.

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije